sobota, 21 kwietnia 2018

Razvojni objekti za rušenje objektov

  Razvojni objekti za rušenje objektov

Ustvarjanje projekta za rušenje stavbe: območja Moskovske pokrajine in mesta

V povezavi s posebnimi zahtevami velemestne administracije in gostoto razvoja se na projektu rušenja izvajajo dodatne zahteve glede varnosti. Pri izračunu oddelkov ERP se pazimo na vpliv, ki ga bodo imeli stroji in oprema na ceste, sosednje zgradbe, zelene površine. Pri oblikovanju projekta se upošteva:
  Razvojni objekti za rušenje objektov

Organizacija razvojnih projektov dela ERP v gradbeništvu

Pri izvajanju dela na razstavljanju objektov na gradbišču je nujno odrediti razvoj projekta za organizacijo dela. Organizacija projekta mora ERP razviti z veljavnim certifikatom SRO za projektiranje. Pomembno je tudi izkušnje pri razvoju takšne dokumentacije, ki jo imamo.
  Razvojni objekti za rušenje objektov

Drugi dokumenti za rušenje stavbe

Pred začetkom dela je potrebno izdati dovoljenje Moskovske državne agencije za gradbeno kontrolo za izvedbo pripravljalnih del na gradbišču. Za rušenje stavbe je potrebno tudi organizirati gradbišče na podlagi naloga OATI (združenja administrativnih in tehničnih pregledov v Moskvi).
  Razvojni objekti za rušenje objektov

Rušenje in demontaža stanovanjskih zgradb

Rušitveno delo. Dejansko rušenje / demontaža lahko vključuje rezanje kovinskih konstrukcij, demontažo strehe in temeljev, demontažo armiranobetonskih konstrukcij, rušenje sten in stropov iz kamna, betona, opeke in drugih materialov.
  Razvojni objekti za rušenje objektov

Projekt za upravljanje gradbenih objektov - PIC

Splošne določbe

Projekt gradbene organizacije (POS) je organizacijski in tehnološki dokument za gradnjo projektov kapitalske gradnje za proizvodne in neprodukcijske namene. Vsebuje seznam ukrepov za najučinkovitejšo organizacijo gradnje z uporabo sodobne opreme in informacij, ki izpolnjuje zahteve tehničnih predpisov v gradbeništvu.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty