piątek, 20 kwietnia 2018

Namestitev napeljave DIY

  Namestitev napeljave DIY

Pravila o ožičenju ↑

Pri izvajanju dela pri polaganju žic je treba strogo upoštevati vse zahteve za vgradnjo električnih napeljav. Neusklajenost ali polovični ukrepi pri tej vrsti dela imajo lahko zelo slabe posledice. Tukaj je seznam osnovnih pravil, ki jih je treba upoštevati:
  Namestitev napeljave DIY

VVG kabel - možnosti, dekodiranje in značilnosti

Vsa ožičenja niso popolna brez žic in kablov. To velja ne samo za stanovanjske stavbe in stanovanja, temveč tudi za industrijske zgradbe in objekte. V današnjem članku želim pozornost nameniti kablovskim izdelkom in še posebej, da upoštevamo kabel VVG. Ta kabel je na voljo v več različicah, kar dokazujejo predponi "ng", "LS", "frls" na koncu oznake. Kaj pomenijo vse te spremembe...
  Namestitev napeljave DIY

Namestitev skritih žic: podroben opis

To je najpogostejša pot. Zelo je varna in z lepo dekoracijo stene - estetsko prijetna. Žica je v posebnem plašču, ki se upira gorenju, tako da požari ne ogrožajo, namestitveni koraki pa so preprosti. Toda spet obstajajo pomanjkljivosti: v primeru okvare je zelo težko določiti njegovo mesto in po ugotovitvi, da je potrebno ponovno uničiti del stene z lastnimi rokami.
  Namestitev napeljave DIY

Namestitev odprtega in skritega ožičenja zasebne hiše

Po vseh pripravljalnih delih lahko nadaljujete direktno na vgradnjo električnih napeljav z uporabo predhodno pripravljenega vezja.
  Namestitev napeljave DIY

Namestitev napeljave DIY

Ali je mogoče v stanovanju porabiti ožičenje z lastnimi rokami? - Popolnoma, toda za to se morate naučiti veliko informacij. Ampak potem lahko zlahka in hitro odpravite težave v električnem omrežju vašega stanovanja.
  Namestitev napeljave DIY

Električni tokokrog

Oglejte si sliko v razdelku. Za zdaj, samo poglej. Podajamo nekaj pojasnil. Prvič: kWA - števec električne energije; RCD - zaščitna izrezna naprava. Drugič, vezje napajanja je enosmerno.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty