wtorek, 17 kwietnia 2018

Armstrong stropna montažna cena St. Petersburg

False strop namestitev

Viseči strop je nameščen v dveh fazah. Prvič, lahen in zanesljiv kovinski okvir, večinoma aluminij, je zgrajen pod stropom, nato pa so pritrjeni okrasni paneli, katerih izbira je odvisna samo od vašega okusa in finančnih možnosti. Tukaj je treba upoštevati take lastnosti plošč kot požarno varnost, odpornost proti vlagi, toplotne in hrupne izolacijske lastnosti, enostavnost vgradnje in praktičnost delovanja.
  Armstrong stropna montažna cena St. Petersburg

Kako so Armstrong plošče nameščene?

Armstrong strop je plošča velikosti 600x600 mm, na sprednji strani pa je pokrita z dekorativnim vzorcem. Na stropni plošči je dovolj, da pritrdite okvir kovinskih vodil in namestite plošče na njih. Armstrong plošče se prodajajo v pakiranjih, zato morate pred nakupom izmeriti, koliko m2 je potreben za ta material.
  Armstrong stropna montažna cena St. Petersburg

Materiali in pribor za stropno vgradnjo Armstrong

V primerjavi z drugimi podobnimi konstrukcijami se postavitev stropa Armstrong izvaja čim bolj preprosto in hitro, medtem ko se z njimi ugodno primerja po nizki ceni, možnostmi v najkrajšem možnem času spremeni izgled prostora in sodobno popravi.

Mavec z uporabo strojev

Strojni omet je značilen za visoko kakovost, natančnost in relativno nizke stroške dela. Tehnika omogoča ometavanje sten v velikih prostorih in v majhnih prostorih. Mnenje, da strojni omet lahko uporabljamo samo na velikih območjih, je napačen. Le v velikih prostorih je cena na kvadratni meter lahko manjša in uporaba ročnega dela v takšnih razmerah ni smiselna.

Viseči strop Armstrong: namestitev, namestitev

Armstrong viseči stropni sistem je sestavljen iz kotnega profila, glavnih in prečnih T-oblikovanih vodil (3,6 in dolžine 0,6 / 1,2 m), vzmetenja (njegova dolžina je odvisna od stopnje stropa) in dekorativne plošče. Prav tako ne moremo delati brez moznikov ali vijakov.

Stropni kalkulator Armstrong za spletno mesto

Če želite na svoj spletni strani namestiti ta spletni kalkulator Armstrong, kopirajte spodnjo kodo in jo prilepite na pravo mesto na strani.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty