środa, 18 kwietnia 2018

Poravnava sten cenika Saint-Petersburg

  Poravnava sten cenika Saint-Petersburg

Poravnava zidov v Sankt Peterburgu

Kakršno koli zaključno delo - od slikanja do obloge različnih površin s ploščicami, je najbolje narediti na najbolj enakomerni površini. Vse sodobne tehnologije poravnave sten v St Petersburg lahko razdelimo na dve skupini:

Tehnologija za poravnavo sten z ometom.

Uskladitev sten z mavec z uporabo svetilnikov pomeni dosledno delo, pri katerem vsaka stopnja zahteva ustrezno in odgovorno izvedbo. Tehnologija poravnave sten je razdeljena na 4 stopnje:
  Poravnava sten cenika Saint-Petersburg

Poravnava z GCR

Uporaba drywall vam omogoča hitrejše opravljanje popravil in zagotavlja dodatno izolacijo prostora, vendar pa pojeste del uporabnega področja. Pritrditev poteka na posebnem ometu, če so stene sorazmerno enakomerne, napake in krivine do 3-5 cm. vendar je treba upoštevati potrebo po dodatnih pritrdilnih vložkih. Če je ukrivljenost pomembna, je treba mavčno ploščo namestiti na letev s posebnimi kovinskimi profili.

Uskladitev s svojimi rokami ali na mehaničen način, cena dokončanja St. Petersburg.

Mavec: - da bi zbrali stene z lastnimi rokami na svetilnikih v Sankt Peterburgu, izravnavo mehaniziranega načina dokončanja prenove stanovanjskih stropov.

Uporaba mavca za izravnavo

Tradicionalno takšno delo na nivelirnih površinah uporablja mavec, ki je poceni, vendar zahteva od izkušenih in ustreznih znanj mojstra.
  Poravnava sten cenika Saint-Petersburg

Ocenjena popravila in končna obdelava

Po zbiranju seznama (ocene) dela, potrebnega za dokončanje in popravilo, tabela prikazuje obseg in ustrezne stopnje za vrste dela. Množimo količino po ceni, dobimo stroške za vsak posamezni položaj popravil. Na koncu ocene se dodajo in dodajo se dodatni stroški, ki jih ne upoštevajo stopnje za delo v sobi, na primer za dostavo in dvigovanje materialov (odvisno od lokacije in števila nadstropij, prisotnosti dvigala itd.) Dobljeni znesek se imenuje cena popravil na ključ.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty