wtorek, 17 kwietnia 2018

Polaganje ploščic na neravnih tleh

Izbira konsistence lepila

Naslednja pomembna točka, ki jo je treba posvetiti pozornost, je doslednost lepila za ploščice. Če je za tradicionalno polaganje ploščic dovolj, da upoštevate priporočila proizvajalca lepila in da olajšate polaganje ploščic, je mogoče lepilo malo tanjšati, potem pa pri polaganju ploščic na neravnih tleh je drugačen pristop.
  Polaganje ploščic na neravnih tleh

Niansi polaganja ploščic na neravnih tleh

Obstajajo seveda razmere, ko je potrebno styling na pokvarjeni površini. Na primer, to velja za ravno kravato, vendar se nahaja na vzpetini. Lahko ga izravnate, če na primer uporabite tehnologijo samorazlivnih tal. Vendar pa bo ta metoda povzročila povišanje ravni površine v prostoru, kar je nesprejemljivo.

Kako položiti ploščice na tla: zlaganje stopnic

Površina se najprej pripravi. Takoj določite pogoj, da tla niso več stare ploščice. Odstranili smo in pustili čisto betonsko tla. Za začetek je potrebno očistiti prah in betonske drobtine, ki ostanejo pri razstavljanju starega materiala.

Priprava raztopine

Pri pripravi malte je pomembno upoštevati deleže komponent in časovno zakasnitev, drugače pa se čez nekaj časa ploščica začne lomiti in "sprehodi", kar povzroča neprijetne glasove.
  Polaganje ploščic na neravnih tleh

Kako položiti ploščice na neravnih tleh

Opis zelo učinkovite metode popolnega polaganja ploščic na tleh z uporabo laserskega nivoja. Zahvaljujoč tej metodi je postavitev ploščic manj delovno intenzivna in se pospešuje za polovico. Izkazalo se je idealno vodoravna ravnina.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty