niedziela, 15 kwietnia 2018

Stroj za omete

  Stroj za omete

Pripravljalna faza.

Delo z ometom pred pripravljalnim delom. Najprej morate s površine odstraniti ostanke starega premaza, očistite nodule. Lahko uporabimo mavčnik.
  Stroj za omete

Priprava površine

Stroj za omet se začne s čiščenjem površine. Treba je odstraniti nepravilnosti, ki štrlijo več kot en centimeter. Odstranimo čiščenje betona, zidane malte. Nato so stene, zgrajene iz opečnatih blokov in drugih materialov, ki nimajo zadostne gladkosti, obdelane s posebnimi pritrdilnimi sestavami.

Mehansko nanašanje ometov

Za izvedbo uporabe malte se uporablja posebna ometna postaja. Uporaba avtomatske tehnologije prispeva k visoki kakovosti prevleke in hitrosti ometov na mehaničen način. Naši strokovnjaki opravljajo naloge v Sankt Peterburgu, vodeni po razvitem algoritmu.
  Stroj za omete

Prednosti ometa na strojni način

Mavec je mogoče uporabiti tako v malih stanovanjih kot v velikih hišah, saj so vnaprej pripravili vse potrebne materiale. Nedvomna prednost te metode je visoka produktivnost dela. Njegove glavne prednosti v primerjavi z ročnim nanosom so:
  Stroj za omete

Pozitivni vidiki procesne mehanizacije

Zahvaljujoč najnovejšim razvojem, omet na steni že dolgo ni težko ročno delo. Če tak postopek izvedete ročno, je treba pripraviti majhne dele mešanice. To je posledica dejstva, da je ročni omet precej dolgotrajen postopek, in zmes se strdi v 50 minutah. In pri stalni pripravi novih delov ni vedno mogoče ustvariti mavčne mešanice iste konsistence, zato se vidne nepravilnosti oblikujejo na površini stene. Zato je strojni omet postal odlična alternativa obrti.

Razlike od ročnega ometa

Najprej, kompozicije, namenjene strojni uporabi, se razlikujejo po njihovih lastnostih. Imajo večjo "vitalnost" (od 30 minut), tako da se hitro nastavljiva mešanica ne utrdi v avtu, zamaši cevi in ​​odtočne odprtine.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty