niedziela, 15 kwietnia 2018

Zidarski beton

  Zidarski beton

Materiali in osnovna pravila za styling

Polaganje betonskega betona se izvede z lepilno raztopino (tovarniško suha mešanica). Vključuje cement, pesek, kot tudi hidrofobne, hidrofobne, plastificirne dodatke. Optimalna temperatura zraka, pri kateri poteka postopek, je od +5 do +25 ° C. Če je temperatura zraka nad + 25 ° C, je zaželeno, da se enote navlažijo z veliko vode.
  Zidarski beton

Orodje za polaganje betonskega betona

Da bi olajšali namestitev in pospešili postopek, je zaželeno, da imate na razpolago nabor posebnih orodij, ki so potrebna za izvedbo tega dela. Med takšnimi orodji je treba omeniti naslednje:
  Zidarski beton

Fundacija hidroizolacije

Pred pričetkom polaganja sten je potrebno preveriti vodoravni položaj temeljev (plošče, trakove temeljev) in po potrebi poravnavo. Toleranca je 30 mm.
  Zidarski beton

Prevoz in skladiščenje

Kljub dejstvu, da je material zelo lahka (teža enote za zunanjo steno je lahko približno 22-26 kg), dostavo izvajajo palete. In vsak od njih tehta približno eno tono. To pomeni, da potrebujete posebno tehniko.
  Zidarski beton

Zidarstvo notranjih predelnih sten in povezanih sten

Konstrukcija notranjih pregrad in konjugacija sten se izvede s pomočjo fleksibilnega priključka iz nerjavečega jekla. Vgrajen je v križišču sten in predelnih sten. Material je nameščen na obeh koncih v obeh stenah. Kot rezultat, bi morali imeti šiv, ki je pritrjen z nohti. Priporočam zlaganje povezav v vsako drugo vrsto blokov, da bi zagotovili zanesljivo povezavo sten hiše.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty