sobota, 21 kwietnia 2018

Preproga preproga in slabosti

  Preproga preproga in slabosti

Floor Carpet: prednosti in slabosti

Mnogi po prenovi stanovanja se sprašujejo, kaj material, da talne obloge. Med različnimi tla neverjetno priljubljena udobna preproga. Nežno pokriva celoten prostor sobe, ogreje tla, olajša čiščenje: samo hodi okoli s sesalnikom in v hiši vlada čistoča. Vendar se vsi ne zavedajo nedvomnih prednosti in pomanjkljivosti tega premaza. Toda preden se odločite za ali proti preprogi, se morate naučiti vseh svojih prednosti in slabosti.
  Preproga preproga in slabosti

Katere parametre je treba upoštevati pri izbiri

Prodajalci talne obloge samozavestno izjavljajo, da preproga raste v priljubljenosti, statistika pa dokaz tega argumenta: 30% prebivalstva raje obravnava tla, ta številka pa nenehno narašča. Zakaj se to dogaja? Bistvo je, da so sodobni proizvajalci upoštevali pretekle napake, povezane, na primer, s kompleksnostjo nege, zato postane predmet pozornosti staršev, ki skrbijo.
  Preproga preproga in slabosti

Forum Hobbiportal bo kmalu prenehal obstajati

Dragi uporabniki foruma Hobbiportala, vas obveščamo, da bo forum kmalu prenehal obstajati! Sedaj lahko razpravljate o najbolj zanimivih temah iz rubriko "Communities" na spletnem mestu Hobbyportal.ru. Pojdite na novo spletno mesto, pokličite prijatelje in administracija portala bo uporabnikom, ki so se preselili iz foruma +100 v rating. Komunicirajte, odprite trgovino in prodajajte ročno izdelano blago. Čakamo vas na novi spletni strani!

Kako izbrati preproge za vaš dom: vrste preprog ↑

Če izberete preprogo, se morate odločiti o sestavi preje, ki se uporablja pri izdelavi. Sodobni premazi so narejeni iz naravnih in sintetičnih vlaken. Naravna vlakna so razdeljena na živali (volna, zajec, koze, ovce, kamele) in zelenjave (lan, bombaž itd.). Med naravnimi prevlekami so najpogostejša volna in mešana. Mešanice vsebujejo od 10 do 30% volne. Prednost volne je, da je plastika, in njena vlakna lahko dolgo časa ohranjajo določeno obliko. Volna preja zagotavlja prepustnost vlage, visoko elastičnost in elastičnost.
  Preproga preproga in slabosti

Katero preprogo v vrtcu, da izberejo: naravno ali umetno

Med naravnimi materiali za izdelavo preproge se najpogosteje uporablja volna, toda komaj lahko najdete sto odstotno volno "preprogo", razmerje volne se lahko spreminja od 10% do 100%, višji pa je delež volne, bolj naraven je premaz.
  Preproga preproga in slabosti

Preproga ali linolej, ki je bolje uporabiti za končno obdelavo tal

Če želite izvedeti, s kakšnim materialom je bolje uporabiti za dokončanje tal z lastnimi rokami, si oglejmo prednosti obeh.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty