sobota, 21 kwietnia 2018

Cene hotelov v Prefabu

  Cene hotelov v Prefabu

Modularne zgradbe - dokončani projekti

Izračunajte stroške gradnje

Modularni hoteli na podlagi blok zabojnikov so odlična alternativa standardni gradnji hiš in dekoracija ter vsi inženirski sistemi se izvajajo na ravni kakovosti, ki vam omogoča, da zagotovite potrebno funkcionalnost in udobje v sobah.
  Cene hotelov v Prefabu

Zaključek pogodbe o gradbenih delih in priprava ocen

Pogodba je dokument, ki določa obveznosti ene stranke, da zagotavlja storitve gradnje drugi stranki pod določenimi pogoji in v predpisanem roku.
  Cene hotelov v Prefabu

Gradnja hotelov, ob upoštevanju vseh odtenkov

Dejavnost turistične industrije je eden najbolj značilnih znakov ekonomsko razvite družbe. Izboljšanje in širitev tega storitvenega sektorja vedno spremljata gradnjo hotelov in mini hotelov.
  Cene hotelov v Prefabu

Značilnosti hiše na kanadski tehnologiji

Kanadske tehnološke hiše so edinstvene stanovanjske stavbe, katerih prednosti so lahko urejene ure. Napredna tehnologija montaže, ki vključuje uporabo okolju prijaznih materialov, vam bo omogočila, da postane lastnik luksuznega doma v rekordnem času in z minimalnimi finančnimi naložbami. Udobno delovanje hiše v skladu s kanadsko tehnologijo je zasnovano za vse podnebne razmere - od +45 do -30 stopinj, kar je glede na varčevanje z energijo kanadska hiša v Krasnodaru na ključen način, da lahko konkurira lesu, plinskemu betonu in mnogim drugim vrstam stanovanj.
  Cene hotelov v Prefabu

Gradnja mini hotelov

Cestni moteli, lovske in ribiške hiše, mini-hotelski resorti počasi, a zagotovo vstopajo v naše življenje. To je lepo majhno družinsko podjetje. Za take hotele ni potrebno veliko osebja. Za njihovo storitev dovolj za nekaj ljudi. Ampak, če se lokacija uspešno izbere, vam je zagotovljen stalen dohodek.
  Cene hotelov v Prefabu

Cestni motel iz bloka

Struktura cestnega hotela vključuje nastanitev, prhe in kopalnice, gostinske objekte ali mini-restavracije, salone itd. Vaša pozornost je povabljena na dvonadstropno različico, ki je lahko tudi ena sama po naročilu stranke. Dnevne sobe se nahajajo v drugem nadstropju, na spodnjem pa vse ostale sobe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty