sobota, 21 kwietnia 2018

Namestitev particij

  Namestitev particij

Vrste suhih zidov za gradnjo predelnih sten ↑

  • Drywall - troslojni list iz mavca (razred G4), ki je z obeh strani zlepljen z debelim papirjem. Širina listov je 1200 mm, dolžina je od 2000 do 3000 mm, debelina pa od 6 do 12,5 mm. Glede na namen sobe lahko izberete ustrezno različico suhih zidov, razdeljenih na vrste:
1) navadna mavčna plošča (GCR);
  Namestitev particij

Namestitev plošč iz mavčnih plošč

Potreba po namestitvi mavčnih plošč vsakdo razmišlja o svojih zmožnostih in finančnih možnostih. Morda ste gledali gradnjo pregradnih zidov. V tem primeru lahko dobite vtis o enostavnosti in preprostosti tega postopka. To je pravzaprav pravi vtis, tehnologija za montažo pregradnih plošč omogoča, da to storite sami.
  Namestitev particij

Značilnosti namestitve pisarniških particij

Konstrukcije se lahko namestijo v prostor med tlemi in stropom (navpični profili imajo 16 ojačitev) ali pritrjeni na površine. Pri nameščanju pisarniških predelov so horizontalni skakalci nameščeni v posebnih režah. To odpravlja potrebo po prilagajanju položaja vsake ravni stojala in vam omogoča, da nastavite želeno velikost modula. Namestitev pisarniških predelov vključuje uporabo že končanih mavčnih plošč. To zmanjša delovni čas za 2-3 krat. Po končani montaži so vsi pritrdilni elementi in surovi konci zaprti z okrasnimi elementi.
  Namestitev particij

Anatomija septuma iz GCR

Ne glede na vaše ideje, mesto ali velikost, so vse mavčne plošče navadno standardizirane. Temelji na trdnem okvirju iz lesenih tramov ali bolj pogosto iz pocinkanega kovinskega profila. Uporaba slednjih je bolj priljubljena zaradi dejstva, da zelo olajša oblikovanje, brez zmanjšanja, medtem ko je njegova moč.
  Namestitev particij

1. Pregrada mavčne plošče z enoslojno prevleko Knauf

Uporablja se v prostorih različnih namenov kot notranja zaščitna struktura. Priporočljivo je, da se v prostorih z nizkimi stropi brez posebnih zahtev za zvočno izolacijo in požarno odpornost. Po vgradnji, površina takšnih predelnih sten potrebuje dodatno dodelavo (tapetništvo, slikanje itd.).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty