czwartek, 19 kwietnia 2018

Tablice in utori

  Tablice in utori

Pazogrebnevy plošče za oblogo in napravo predelnih sten

Pazogrebnevske plošče, imenovane plošče iz mavca. Imajo obliko paralelepipeda, na zgornji in spodnji površini pa so žlebovi in ​​grebeni. Bloki služijo kot gradbeni material za gradnjo notranjih predelnih sten in površinskih oblog.
  Tablice in utori

Silikatne plošče z jezikom in utorom

Tehnologija izdelave silikatnih plošč je sestavljena iz priprave mešanice kremenčevega peska, vode in apnenčastega apna, ki se potem stisne in postavi v avtoklavno komoro. Tam, pod vplivom visoke temperature in tlaka, nastane močan kilogram krečnega peska.
  Tablice in utori

Pazogrebnevy mavčne plošče v moderni gradnji

GWP (mavčne plošče z utori in trakom) je univerzalni gradbeni material - konstrukcijski elementi s fiksno velikostjo in gostoto, namenjeni za namestitev zavesnih sten (predelnih sten) brez uporabe dodatnih podpornih naprav. Montaža se izvaja na ometni malti, dekorativna zaključna predelava je možna takoj po namestitvi.
  Tablice in utori

Gips pločevine in utori: kako kupiti brez dodatnih stroškov

Če imate težave, s pomočjo katerih je najbolje, da naredite notranje predelne stene, bodite pozorni na plošče iz gipsa in groove.
  Tablice in utori

Pazogrebnevy bloki v visokogradnji

Nadaljujte s seznamom prednosti, bodite pozorni na naslednje točke. Zaradi visoke stopnje bloka; 4-5 krat več kot razmerje med višino bloka in njegovo dolžino kot pri tradicionalni opeki (pri enojnem opeku je ta vrednost 65/250, to je 0,252, medtem ko se pri bloku ta vrednost giblje od 249/248 do 623/498, tj. od 1.004 do 1.251) in zaradi uporabe lepilne zidarske malte z višjo tržljivostjo kot standardne zidarske malte, se zidovi iz blokov po svoji trdnosti in elastičnosti pojavljajo v bližini monolitnega silikatnega betona.
  Tablice in utori

Katalog pločevinastih in utornih plošč

Na naši spletni strani boste našli pločevinaste in ploskovne plošče tako polne kot votle. Vsi so izdelani iz mavca in imajo na priklopnem delu greben ali utor. Uporabljajo se za predelne dele znotraj prostorov z različno vlago.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty