piątek, 20 kwietnia 2018

Slikarske stene

  Slikarske stene

Priprava sten in stropov za barvanje

Brez skrbne priprave osnove ni mogoče dobiti želenega rezultata. Navsezadnje tudi majhna napaka na površini sten ali stropa lahko negira vsa prizadevanja in celo najsodobnejša barva ne bo mogla skriti.

Kaj je vključeno v pripravo zidov za slikarstvo

Pri barvanju sten posebno pozornost je treba posvetiti pripravi površine, ki je nekoliko previdnejša od priprave površine pred pritiskom na ozadje, saj na barvanem površju ne morete prikriti nobenih napak, saj je barva v zelo tanki plasti in opazili bodo manjše nepravilnosti. Priprava sten za nanašanje barv je sestavljena iz več potrebnih korakov:

Priprava zidov za slikarstvo

Da bi naslikali strop in stene, da bi zadovoljili oči, namesto da bi povzročili nezadovoljstvo, se usposobljeni slikarji začnejo slikati z osnovnim pripravkom. Priprava podlage stene se prične z odstranjevanjem starih barv in odstranjevanjem napak v ometih - tesnilih razpok in možnih lukenj, po katerih se nanesejo dva sloja kita, potem ko je zadnji sloj kiti posušen, ga brušijo z žarečim papirjem. Površine na tleh morajo biti gladke in gladke, potem bodo poslikane stene ravno tako gladke.
  Slikarske stene

Dnevna soba, hodnik, hodnik in druge prostore

V dnevni sobi ali v dvorani priporočamo barvanje površin bodisi v nevtralni ali zmerno svetlimi barvami. Barva dnevne sobe mora na eni strani pomiriti in na drugi strani - osvetliti razpoloženje in narediti prostor udobno. Če se v notranjosti želite osredotočiti na pohištvo ali dekorativne elemente, izberite mehke barve za sobo.
  Slikarske stene

Barva stene. Faze dela

Da bi vaše stene izgledale kot popolne, je pomembno upoštevati tehnologijo barvanja površin. Če želite shraniti in preskočiti vse faze dela, končni rezultat morda ne ustreza vašim pričakovanjem. Ne pozabite, da je plašnik plačal dvakrat. Da bi barvali stene v stanovanju, je bilo kakovostno, je potrebno:
  Slikarske stene

Barve stene barve na vodni osnovi

Slikanje sten z barvo na vodni osnovi je najpogostejša možnost za njihovo dekoracijo. Če želite ugotoviti, kako barve stene brizgamo z vodo, svetujemo, da pozorno upoštevate ta članek.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty