środa, 18 kwietnia 2018

Mokri fasadni video

  Mokri fasadni video

Faze instalacije mokre fasade

do vsebine ↑

Pripravljalna faza

Priprava površine za vlažno fasadno napravo pomeni čiščenje zidov stavbe pred umazanijo. Če nameravate dokončati polaganje mokre fasade nad obstoječim zaključkom, morate preveriti razpoložljiv zaključek glede nosilnosti in lepilnih lastnosti, to je zagotoviti, da lahko prenese težo mokre fasade in zagotovi zanesljivo oprijem na površino.
  Mokri fasadni video

Namestitev začetnega traku

Izolacija se mora začeti z namestitvijo začetnega traku, to je aluminijastega profila, širine, ki ustreza debelini izolacijskih materialov. Sistem mokre fasade bo ščitil pred možnimi mehanskimi poškodbami, pa tudi z glodalci, ki se pozimi poskušajo zatočišče v izolacijskih materialih.

Tehnologija mokre fasade

Načelo takšne podloge - večplastno. To je vrsta sendviča, kjer vsak sloj opravlja svojo funkcijo. Ime, ki mu je bilo priloženo, je prišlo iz metode oblikovanja teh plasti. Pri vgradnji sistema se uporabljajo različne rešitve.
  Mokri fasadni video

Kaj je "mokra" fasada

Ker stroški za ogrevanje materiala in storitev nenehno naraščajo, prav tako pa postajajo pomembni tudi iskalniki za tehnologije, ki učinkovito pripomorejo k ohranjanju toplote v stavbah za različne namene, prav tako kot stroški steklenih ploščic, opisanih v materialu.
  Mokri fasadni video

Montaža mokre fasade: priprava

Preden začnete delati z izolirno plastjo, steno očistite iz umazanije. Prav tako je potrebno preveriti lepilne lastnosti površine. Posnetke z ostanki starega konca je treba odstraniti, živčnost se izravnati s plastjo ometa in osnovnega premaza. Treba je odstraniti star mavec iz vrat in jambov, če obstaja.
  Mokri fasadni video

Izolacija in stenska obdelava OSB plošč

Tehnologija mokre fasade OSB plošča se bistveno ne razlikuje od podobnega dela na osnovi drugih materialov. Glavne stopnje bodo tukaj:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty