wtorek, 17 kwietnia 2018

Monolitna tla so

  Monolitna tla so

Monolitna tla - faze in tehnologija

Monolitna betonska tla so zaradi trdne strukture značilna povečana trdnost in visoka vzdržljivost. Prav tako je treba opozoriti, da je značilna visoka toplotna izolacija, hidroizolacija in zvočna izolacija. Monolitna betonska tla, izdelana z vsemi značilnostmi, ki jih upoštevamo, bodo služila in vesela desetletja.

Vibracijski kompaktorji za armirano betonska tla

Fizikalno-mehanske in obratovalne značilnosti teh tal odvisne od kakovosti uporabljenih agregatov in od metode izdelave betonskih tal. Tradicionalno monolitne plošče tla so izdelane debeline približno 250 mm. Pri izdelavi tal iz monolitnih betonskih plošč se uporabljajo posebni vibracijski kompaktorji. Beton se večkrat stisne v plasteh. Pri stiskanju monolitnih betonskih plošč se vibropresiranje pojavi pred pojavom vode na površini, v tem primeru se postopek kompaktiranja za nekaj časa ustavi. Potem, po izginotju vode nadaljuje.
  Monolitna tla so

Tehnološki proces naprave betonske prevleke

Na dnu tega industrijskega poda se uporablja mešanica cementno peska, ki vsebuje zdrobljen kamen ali betonsko ojačano ploščo. Predstavljena tehnologija polaganja betona je primerna za velike industrijske ali javne prostore, pa tudi za zasebne hiše.
  Monolitna tla so

Monolitna tla in tla

Prekrivala so v nasprotju s tlemi nosilna struktura stavbe, ki vzame vse tovore, ki prihajajo iz njega, vključno s tal, in jih prenese na nosilne strukture stavbe, kot so nosilne stene, nosilni stebri, nosilne stene itd. Obremenitve, ki jih potrebuje plošča, so obremenitve lastne teže, talne obloge, delovnega mesta (ljudje, pohištvo, oprema itd.).
  Monolitna tla so

Monolitna tla, njihova naprava in uporaba

Monolitna betonska tla, mozaik, cementno pesek in polimerne betonske tlake lahko najdemo v javnih prostorih, poslovnih zgradbah, nakupovalnih in zabaviščnih kompleksih, obratih javne prehrane itd.
  Monolitna tla so

Naročilo za samonivelirno tla

Samonivelirna tla so učinkovita rešitev za razstavne dvorane, pokrita parkirišča, garaže. Debelina grobega poltatega samonivelirnega tla lahko doseže do 3,5 mm.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty