sobota, 21 kwietnia 2018

Rolo strešna kritina

  Rolo strešna kritina

Strešno kritje - na kratko o vseh njegovih sortah

Kovinska ploščica - trpežna, lepa, vendar hrupna

Ta strešna kritina se včasih ne razlikuje od dragih keramičnih ploščic. Kovinska ploščica vsebuje hladno valjano jekleno pločevino (debeline 0,4 mm do 0,5 mm) s cinkno prevleko, ki je za zanesljivost prekrita z eno od vrst polimerov. Na vrhu je nameščen zaščitni lak, v notranjosti pa je nekaj več plasti. To je še posebej primerna, kot tudi pasivna aluminijasta prevleka. Končni list je zelo lahka - od 3 do 5 kg 1 m2.
  Rolo strešna kritina

Popravilo strehe valjanih materialov

Življenjska doba valjanih premazov je odvisna od kakovosti podlage, materialov, pravilne tehnologije naprave in vrste mastike ter kakovosti skrbi za streho. Sistematično vzdrževanje in preprečevanje streh igra pomembno vlogo.
  Rolo strešna kritina

Predvsem - vreme v hiši

Streha - del stavbe, ki je neposredno izpostavljen vremenskim vplivom. Pravilno opremljena streha zagotavlja vzdržljivost celotne zgradbe. Za njene pomembne lastnosti, kot so odpornost na vodo, vodo in toploto, neprepustnost in moč. Za zagotavljanje dosledne vzdrževane zdrave mikroklime je potrebno zagotoviti visoko kakovostno streho s polno odgovornostjo in se nato ne bo lotevala dragih popravil.

Pred polaganjem strehe pripravimo osnovo

Preden začnete delati neposredno z materialom, boste morali skrbno pripraviti osnovo. Mehke prevleke so nameščene le na trdnih in enakomernih površinah. Razmislite, kako to stopnjo dela.
  Rolo strešna kritina

Osnova pod rolo streho

Podlage za rolne strehe so lahko lesene, izdelane iz monolitnih, betonskih ali armiranobetonskih plošč, montažnih armiranobetonskih talne plošče ali premazov ali v obliki cementnega peska, asfaltnega betona in drugih estrihov na neenakomerno armiranobetonsko podlago ali sloju izolacije.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty