sobota, 21 kwietnia 2018

Mavčne plošče zgornje meje

  Mavčne plošče zgornje meje

Kaj je potrebno pri delu?

Ko je načrtovana izdelava stropa, je potrebno vnaprej pripraviti materiale in orodja. Iz orodij bodo potrebna naslednja imena:
  Mavčne plošče zgornje meje

Oznaka stropa pred oblogo

Po zbiranju vsega, kar potrebujete za popravilo, lahko nadaljujete do prve faze - označite za kovinske profile, ki bodo okvir. Pred tem morate pregledati zgornjo mejo, na katero boste mazali. Če so v njej resne luknje, jih je treba popraviti. Posebno pozornost posvečajte komunikacijskim sistemom: po vrstnem redu namestite cevi in ​​žice, ki se bodo uporabljali za priključitev lestence in svetilk. Celotna površina stropa (vključno s cevmi, če obstaja) je prednostno pripravljena za zaščito pred rjo in plesnijo.
  Mavčne plošče zgornje meje

Prednosti take zgornje meje

Zaradi priročnosti in enostavnosti dela s suhim zidom, to gradivo uporabljajo oblikovalci za izgradnjo kompleksnih, večstranskih stropov. Stropi iz mavca v pisarniških prostorih in trgovinah so zelo priljubljeni in na zahtevo.
  Mavčne plošče zgornje meje

Faze gradnje stropnih konstrukcij

Pri pripravi ocene bo poveljnik izračunal natančno količino materiala, potrebnega za vgradnjo zgornje meje. Izkušeni izvajalec Yudu bo neodvisno kupil potrošni material po najboljši ceni. Ti stroški se plačajo ločeno in potrdijo s pregledi.
  Mavčne plošče zgornje meje

Označevalni in montažni okvir

Pogosto se pojavljajo vprašanja o tem, na kakšni višini je potrebno namestiti površino mavčne plošče. V zvezi s tem ni strogega standarda, vse je odvisno od projekta.
  Mavčne plošče zgornje meje

Pritrditev materiala na okvir ↑

Ko je zgrajen kovinski okvir, je treba nanjo priložiti kartonske plošče. To je zapleten postopek, katerega izvedba bo razdeljena na več stopenj:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty