wtorek, 17 kwietnia 2018

Projekt samostojne hiše 10x10

  Projekt samostojne hiše 10x10

Ocenjeni stroški gradnje

Projekt enodelne blokade pene obsega opis stopenj gradnje hiše, od postavitve temeljev do urejanja strehe. Projekt upošteva:
  Projekt samostojne hiše 10x10

Pripravljena projektna hiša 10 do 10 s tremi spalnicami.

Postavitev, predstavljena v projektu, se lahko spremeni na zahtevo stranke s premikanjem notranjih samonosilnih pregrad. Pregrada je izdelana iz opeke 120 mm, ali ekspandiranega gline (plinskega silikata) polbruka debeline 200 mm.
  Projekt samostojne hiše 10x10

Torej, kako narediti projekt enodnevne hiše s teraso?

Najprej morate odločiti o velikosti in številu sob v hiši. S pomočjo shem lahko pošljete podroben načrt za vsako spalnico. Razmislite o sami lokaciji hiše, ob upoštevanju smeri sveta. Ne pozabite, da mora sončna svetloba pasti v dnevne sobe, kopalnica, kuhinja, stopnišče lahko imajo dostop tudi na severu. Če vam območje omogoča, potem izberite sobo v hiši pod telovadnico.
  Projekt samostojne hiše 10x10

Projekt samostojne hiše 10x10

Oblikovanje kompaktnih lesenih hiš ni lahka naloga. Potrebno je udobno urediti prostore in pravilno razdeliti območja med njimi. To je še posebej pomembno za eno-zgodbo. Za vaše udobje smo izbrali več takšnih kompaktnih projektov.
  Projekt samostojne hiše 10x10

Enonadstropna hiša 10 do 10: načrt, postavitev, fotografija

Ponujamo vam, da vidite, kako lahko načrtujete in načrtujete veliko enoposteljno hišo 10x10. Za čim večje izkoriščanje naravne vročine je treba uporabiti in usmeriti v južni ali jugovzhodni smeri. Hiša je dobro izolirana od podlage. Na primer, v južnem delu je zaželeno kuhinjsko-jedilnice, terase, verande, dnevne sobe, v severnem delu pa lahko uredite vse tehnične prostore: san. vozli, garderobne omare, kotli. Ponujamo vam zanimivo možnost priročno postavitev.
  Projekt samostojne hiše 10x10

Enonadstropna hiša od 10 do 10

Za najučinkovitejšo uporabo zemljišča na parceli, razen na temelju in napravi stopnišča, vgradite dodatne komunalne sobe neposredno v zgradbo - vse to lahko storite z izbiro enonadstropnega 10-do-10 hišnega projekta z odličnim načrtovanjem in uporabnostjo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty