niedziela, 15 kwietnia 2018

Slikanje fasadne cene

  Slikanje fasadne cene

Koliko je barvanje fasade

Proračun za barvanje stavbe vključuje stroške uporabe barve in stroške priprave površine sten. Cene fasadnih slik so odvisne od več dejavnikov.
  Slikanje fasadne cene

Stroški slikanja fasade hiše so odvisni od materialov

Vodni disperzijski akrilni materiali, namenjeni fasadnemu delu, v veliki meri vplivajo na stroške barvanja fasade hiše, cena teh materialov se spreminja, saj se običajno opravijo na podlagi treh vrst disperzij, kot so polivinil acetat (PVA), akril (AK ) in stiren-butadien (BS). Včasih se uporabljajo tudi apnenčaste barve in silikatne barve in kompleksi, ki vključujejo mešanico prah.
  Slikanje fasadne cene

Slikanje fasade hiše: površine in materiali

Klasična restavracija fasad skorajda nikoli ne dela brez slikanja. Enotna plast visokokakovostne barve ščiti površino sten pred negativnimi naravnimi vplivi (visoka in nizka temperatura, vlaga, UV žarki) ter kemični in biološki dejavniki (glive, plesni, soli in kemične spojine). Uporaba barve je tudi zadnja faza popravil, ki nosi estetsko funkcijo.
  Slikanje fasadne cene

Tehnologija slikanja fasade.

Velik izbor barv in zaključnih materialov omogoča zgradbi, da dajo želeni videz. Kakovost slikarstva zagotavlja trajnost in privlačnost. Bolje je, da delo zaupate visoko usposobljenim strokovnjakom z bogatimi izkušnjami.
  Slikanje fasadne cene

Priprava fasade stavbe

Priprava pomeni ne samo čiščenje fasade stavbe iz prejšnjega zaključnega materiala, temveč tudi pranje s posebnim aparatom pod visokim pritiskom, kot tudi, če je potrebno, prašenje zunanjih sten pred barvanjem.
  Slikanje fasadne cene

Izbira barve, odvisno od vrste materiala fasade hiše

Pri izbiri materiala za barvanje zidov hiše je pomembno upoštevati, iz česar je zgrajena zgradba. Stroški storitev poveljnika so odvisni od tega. Pozornost je treba posvetiti naslednjim značilnostim:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty