czwartek, 19 kwietnia 2018

Montaža zgrajene strehe

  Montaža zgrajene strehe

Kakšna je zgrajena streha in vrste?

Pogosto za ravne strehe se uporabljajo materiali za valjčno valjanje. Izdelane so na podlagi platna in so sestavljene iz polimera z bitumenskimi komponentami.
  Montaža zgrajene strehe

Tehnologija vgradnje zgrajene strehe

Tehnologija popravila ali primarnega polaganja mehke deponirane strehe vseh vrst je precej preprosta. Kot pri vseh drugih postopkih je treba upoštevati splošna in posebna pravila.

Namestitev rolo valjane strehe.

Na novi strehi je pita mehke strehe sestavljena iz parne zapore, izolacije, estriha z ustreznim nivelirnim listom in deponiranega več slojev materiala. To so glavne plasti. Parna zapora služi za zaščito izolacije pred kondenzacijo in estriha z naklonom, da voda iz strehe izprazni.
  Montaža zgrajene strehe

Značilnosti montažnih pokrivnih streh

Naprava streh iz zidanih materialov se izvaja z dvema metodama: delno in neprekinjeno fiksiranje. V primeru delne spajanja pod strešnim listom se ne pojavijo zračni mehurčki, vendar bo težko zaznati uhajanje (če se pojavijo).
  Montaža zgrajene strehe

Prednosti bituminoznih polimernih materialov ↑

Osnova strešnega materiala je najpogosteje uporabljala fiberglass iz poliestra ali steklenih vlaken. Polimerne bitumenske zmesi nanesemo z zunanje in sivke strani. V nekaterih sortah se na zgornji sloj doda dodatni sloj finih čipov (sljude, peska ali skrilavca). Za izdelavo mehkih streh se uporabljajo tudi modificirani bitumenski sestavni deli iz umetne gume (stiren-butadien-stiren) ali ataktičnega polipropilena (umetna plastika).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty