wtorek, 17 kwietnia 2018

Projekt oddelka hiše

  Projekt oddelka hiše

Projekt 17-nadstropne stanovanjske stavbe v okrožju Odintsovo moskovske regije, Gorki-10

Projekt 17-nadstropnih stanovanjskih stavb je bil končan v obdobju 2013-2014 na podlagi dodelitve arhitekturno-načrtovalnega načrtovanja, projektnih nalog in rezultatov
  Projekt oddelka hiše

Stanovanje 5-oddelek 9-nadstropne stanovanjske stavbe opeke s streho kotla, ki se nahajajo v MR-6 mesta Orla na ulici. Split

  • Projekt je v izgradnji
  • Apartmaji: 214
      Projekt oddelka hiše

    Razvita infrastruktura

Stanovanjski kompleks udobnega razreda "White Star" se nahaja v stanovanjski soseski z razvito infrastrukturo: 2 šole, 3 vrtci, stadion, 24-urna lekarna, poliklinika. Trgovske verige "Magnit", "Dixie", "Magnolia".

Nepremičnine v Vitebsku

Za nakup nepremičnin v Vitebsku pomeni donosno naložbo v eno izmed najhitreje razvijajočih se mest v Belorusiji. Hitro poiščite cenovno ugodno možnost in se obrnite na prodajalca, vam bo pomagal portal Realt.by - vodilni spletni oglasi za platformo za prodajo in najem stanovanj v državi. Več kot 10 let delovanja je Realt.by zaslužil brezhiben ugled med kupci zaradi svoje visokokakovostne storitve in nenehnega izboljševanja storitev. Redno posodobljena baza oglasov iz agencij in posameznikov, premišljen filter za iskanje, sodoben uporabniški vmesnik - z Realt.by je zelo enostavno kupiti ali najamete nepremičnine v Vitebsku!
  Projekt oddelka hiše
  Projekt oddelka hiše

Informacije o gradbenem projektu

1. Namen gradbenega projekta:

Projektiranje in gradnja stanovanjske hiše s šestnajstim nadstropjem z vgrajenim maloprodajnim in pisarniškim prostorom.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty