sobota, 21 kwietnia 2018

Komplet za popravilo estriha

  Komplet za popravilo estriha

Priprava raztopine

Suho mešanico vlijemo v posodo s čisto vodo in ročno ali mehansko premešamo 4-5 minut, dokler ne dobimo homogene mase. Za dosego potrebne konsistence raztopine dodajte vodo v majhnih delih.
  Komplet za popravilo estriha

↑ Popravilo razpok v estrihu

Ena najpogostejših poškodb estriha - razpoke. Najpogosteje se pojavljajo na mestih z največjo napetostjo spojnika. Tudi v novo polnjenem estriju se lahko pojavijo razpoke, kar kaže na kršitev tehnologije sušenja estriha in neupoštevanja zahtev za konkretno rešitev.
  Komplet za popravilo estriha

Nakup remontne mešanice v Jekaterinburgu

Danes dobre in visoko kakovostne mešanice za popravilo imajo ogromen potencial za površinsko obnovo in sposobnost struktur za izvajanje njihovih neposrednih funkcij, tudi ob upoštevanju prisotnosti resnih pomanjkljivosti na popravljenih površinah. Zaradi takšnih lastnosti popravljalnih spojin je hitro in kvalitetno popravilo enostavno izveden postopek.
  Komplet za popravilo estriha

Priporočila za delo osebja Popravilo SHPATLER

Uporabite kovinsko lopatico, da napolnite okvarjeno površino ali utor z raztopino. Delo v majhnih delih daje najboljši rezultat. Presežek mešanice po polnjenju je treba odstraniti.
  Komplet za popravilo estriha

Znebiti se velikih razpok

Samostojna popravila betonskega dna v prisotnosti velikih razpok se izvedejo podobno kot vgradnja majhnih razpok, vendar glede na tehnologijo, v kateri je več vmesnih ukrepov:
  Komplet za popravilo estriha

Kdaj je potrebno popraviti betonske konstrukcije?

Ne glede na kakovost betona ni monolitni kamen. Betonske konstrukcije, več kot naraven kamen, so predmet mehanskih poškodb. In ne vedno je njihov razlog v sistematičnih visokih obremenitvah, ki delujejo na določenem gradbenem materialu.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty