wtorek, 17 kwietnia 2018

Dekoriranje hiše znotraj drevesne fotografije

  Dekoriranje hiše znotraj drevesne fotografije

Kako je notranja lesa trim

Če je za zaključek prostora izbrana vrsta materiala, kot je bivalna hiša, mora biti površina pripravljena pred delom, zglavljena z kiti in na njej mora biti izdelan poseben okvir za obrnjeno napravo.
  Dekoriranje hiše znotraj drevesne fotografije

Ogrevanje in končna obdelava podstrešja z mavčno ploščo

Preden začnete razmišljati o tem, kako obrezati podstrešje iz notranjosti, morate razmišljati o zanesljivi izolaciji in zidu hlapov. Prostor, ki se nahaja neposredno pod streho, je nenehno izpostavljen hladnemu vetru in padavinam, poleti pa je vroče pod žgočimi žarki sonca. Tukaj vas čaka podroben material o namestitvi izolacije in parne zapore - "strešna izolacija mansarda".
  Dekoriranje hiše znotraj drevesne fotografije

Pregled osnovnih materialov

Zaključne prevleke za stene, tla in stropove so nameščene v deželi, potem ko so položili vse pripomočke in površinsko izolacijo. Izbira prave snovi je treba opraviti na podlagi naslednjih dejavnikov:

Značilnosti notranjosti dekoracije hiše lesa

Načeloma se za notranjo končno obdelavo lesenih hiš uporabljajo isti materiali, kot npr. Opečna hiša. Toda drevo ima številne funkcije, ki jih je treba upoštevati pri opravljanju zaključnih del:

Country slog za leseno hišo

Ta rustikalna pot je idealna za dekoriranje lesenih notranjosti. Svetlo in bogato tekstilno podjetje, ki je neločljivo povezano z lesom. Zahvaljujoč temu slogu bo stanovanje najbolj podobno hiši tradicionalne babice v vasi.
  Dekoriranje hiše znotraj drevesne fotografije

Les trim znotraj hiše stene fotografija

Zakaj drevo

Les je idealen za dokončanje vseh hiš. Stene, okrašene z njimi, se lahko kombinirajo s številnimi stropi in tlemi. Tukaj smo že napisali o dekoraciji podstrešja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty