piątek, 20 kwietnia 2018

Kiti in slikarska soba

  Kiti in slikarska soba

Priprava sten in stropov za barvanje

Brez skrbne priprave osnove ni mogoče dobiti želenega rezultata. Navsezadnje tudi majhna napaka na površini sten ali stropa lahko negira vsa prizadevanja in celo najsodobnejša barva ne bo mogla skriti.
  Kiti in slikarska soba

Kako izračunati, koliko materiala je potrebno za poravnavo sten?

Na embalaži, ki prodaja mavec, poraba pisnega materiala na 1 kvadratni meter. Za približen izračun:
  Kiti in slikarska soba

Cene za ometarska dela v Samari

Oplastna dela se upravičeno štejejo za enega od stebrov popravil in zaključnih del. Kot prebivalci naših hiš in stanovanj si prizadevamo, da se obkrožamo z lepoto. Lepe gladke stene, pobarvane v vaši najljubši barvi ali pritrjene z oblikovalci ozadje iz naravnih materialov, ki jih je vaša žena tako skrbno in dolgo časa izbrala - kaj bi bilo bolje! "RVS-popravilo" vas ne pokliče, da bi se zaklenili v štirih zidov, vendar če naročite kompleks z barvanjem in ometanjem, mi verjite, da jih res ne želite zapustiti!

Mavec, kiti, poliranje, polnjenje, barvanje, pritrjevanje ozadja

Mavec je zaključni material, mešanica vode, peska in raznih aditivov (apna, sadra, alabastra), ki je namenjena primarni obdelavi notranjih in zunanjih površin stavb in objektov. Mavčne stene, strop je osnova metoda poravnave.
  Kiti in slikarska soba

Priprava površine za kit

Za začetek je treba strop in stene temeljito očistiti iz ostankov predhodno dodelavnih materialov ter popolnoma odstraniti prah, umazanijo in druge elemente, ki lahko motijo ​​delovanje. Nato se površina prevleče. V večini primerov zadošča ena plast primerja, saj sodobne sestavine vsebujejo vse zahtevane snovi, zlasti antimikotične antiseptike. V nekaterih primerih pa jo je treba napolniti 2-krat (zelo vlažne sobe, prisotnost gliv na stenah).
  Kiti in slikarska soba

Datumi dela

Da bi ocenili časovni okvir za polnjenje sten in stropov, je potrebno temeljito pregledati vaše prostore. Povabite našega mojstra za komentiranje! Naredil bo potrebne meritve, vam svetoval o fazah dela in potrebnih materialih. Prav tako se strinjate glede pogojev popravila.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty