środa, 18 kwietnia 2018

Osnutek in fino opeko

  Osnutek in fino opeko

Kompleksne zidne stene za spajanje

Glavna vrsta sodobnega zidarskega dela med gradnjo bo kompleksna opeka. Stroški te vrste dela bodo vezani na količine, merjene v kubičnih metrih.
  Osnutek in fino opeko

Kakšen je osnutek zidarije drugačen od zaključka

Gradnja opeke vključuje postavitev ograje in nosilne stene. Izdelane so iz dveh slojev, ločujejo polaganje grobega in čistega. Glavna naloga prve je zaščita hiše v Voronežu od temperaturnih ekstremov in toplotne izolacije, ne predstavlja estetske vrednosti, saj nato prikriti s pomočjo dekoriranja. Zato je lahko izdelan iz opeke ali gradnikov.
  Osnutek in fino opeko

Če najem apartmaja z grobim konča je v pogodbi o skupni gradnji, kaj to pomeni?

Groba obdelava implicira potrebo po nadaljnjem popravilu. Praviloma je stanovanje polje v tem primeru delno ali popolnoma ometane stene. Vendar je možnost možna, če je njihova površina na splošno opeka ali beton. Tla imajo samo estrih, v prihodnosti pa boste morali postaviti laminat, parket, linolej ali katerokoli drugo prevleko, da bi izbrali lastnika.
  Osnutek in fino opeko

Stene naprave in predelne stene v Ufi | GK Sire

Poleg gladkih monolitnih sten je pri postavitvi nestandardnih konstrukcij priporočena ojačana opeka. Cena za delo, ruble. Zabutovochnaya in osnova za nosilne stene. Unary navadna opeka. m3.
  Osnutek in fino opeko

Brickwork v St. Petersburgu

Že več tisoč let ljudje uporabljajo opeko, ker je zelo zanesljiv in enostaven za uporabo. Opeka je tako vzdržljiv material, ki lahko prenese celo močne potrese. To je zelo zanesljiv in vzdržljiv material.
  Osnutek in fino opeko

Groba zaključna dela

Rough dela sestavljajo namestitev električnih napeljav in potrebnih komunikacij, izolacija in hidroizolacija, ometanje opečnih zidov. Posebno pozornost si zaslužijo procesi segrevanja opečne stene in primarne faze njene obloge.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty