niedziela, 15 kwietnia 2018

Notranja dekoracija večnadstropne zgradbe

  Notranja dekoracija večnadstropne zgradbe

Malo o izjemnih lastnostih suhih zidov

Drywall ponavadi vzdržuje udobno vlago v dnevni sobi. Struktura materiala absorbira prekomerno vlago in jo odpravi s pomanjkanjem. Poleg vsega drugega je bila uporabljena tudi absorpcija hrupa materiala, ki so jo posebej cenili prebivalci mestnih visokih rastlin. Dovolj je, da pritrdite plošče na steno s sestavo polimer-alabaster, da zmanjšate ozadje zunanjega šuma za 25-30%. Po potrebi so opremljene dvoslojne pregrade, ki vam omogočajo uspešno reševanje nekaterih zvočnih izolacijskih problemov brez uporabe tradicionalnih zvočnikov iz mineralne volne.
  Notranja dekoracija večnadstropne zgradbe

Zunanje hiše.

Zunanjost dekoracijo hiš je morda potrebno stanovanje in zasebni dom. Zunanja obloga hiš tako rešuje probleme, kot so izboljšanje videza stavbe, izboljšanje toplotnih lastnosti sten hiše, zaščita sten hiše od škodljivih vplivov okolja. Zunanje dekoracijo hiš izvajajo z različnimi tehnologijami in materiali, njihova uporaba pa je odvisna od okoljskih pogojev in materiala sten hiše.
  Notranja dekoracija večnadstropne zgradbe

Zaključna dela v hiši in koči

Notranja dekoracija hiš v državi, v nasprotju s stanovanji v visoki stavbi, ima soj specifične lastnosti del. Poleg ureditve notranjosti in zasnove zasnove je potrebno polaganje komunikacij. Zaključna dela v deželi, koči ali apartmaju niso zelo preprosta naloga, ki zahteva majhne finančne stroške za visokokakovosten in popoln rezultat ter veliko časa. Notranjost koče ne pomeni majhnega seznama del, za katere potrebujete vse vrste opreme in gradbenih materialov. Veliko je tudi odvisno od kvalifikacij strokovnjakov, od papirja do instalacijskega dela.
  Notranja dekoracija večnadstropne zgradbe

KADA ZAČETI DODELITEV NOTRANJA DELA Hiše

Delo se začne z grobim zaključkom in inženirskim delom. Izvaja se komunikacija, električna napeljava, ogrevanje, prezračevanje in druga instalacijska in vodovodna dela. Po tem je treba površino (strop ali stene) predhodno izravnati z ometom in očistiti. Glede tal, odvisno od materiala, iz katerega je izdelan, se lahko pripravljalna dela razlikujejo.
  Notranja dekoracija večnadstropne zgradbe

Konstruktivne in prostorsko načrtovalne rešitve

Temelji stanovanjske stavbe so izdelani iz armiranobetonskih pilotov po GOST 19804-91 in seriji 1.011.1-10, c. 1, z monolitnim armiranobetonskim grlom. Pod projektom rešetke predvideva pripravo sloja zdrobljenega kamna debeline 100 mm, impregniranega z bitumnom do popolne zasičenosti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty