poniedziałek, 16 kwietnia 2018

Polaganje ploščice z jezičkom in utorom

Vrste pločevinastih trakov in njihovih prednosti

Ploskev z jezičkom in grobom se razlikuje od drugih podobnih materialov s prisotnostjo sklepnih sklepov na koncih. Ta funkcija omogoča povezovanje sosednjih elementov, ki zagotavljajo gladko površino in moč pregrade.
  Polaganje ploščice z jezičkom in utorom

Polaganje ploščice za utor in utor Gradnja predelne stene.

Pred začetkom dela je treba natančno označiti lokacijo bodoče pregradne stene pločevinastih in ploskev. Paziti morate na vse meritve in ustrezno označiti na steni. Določimo lokacijo vrat. Odločiti se, kateri kraj bo bolj primeren za vrata. Upoštevati je treba, da je za oblikovanje vrat plošče potrebno videti Ustrezno je, če so plošče nedotaknjene na eni strani odprtine vrat. V tem primeru lahko zmanjšate količino umazanije in preprečite nepotrebno delo.
  Polaganje ploščice z jezičkom in utorom

Silikatne plošče z jezikom in utorom

Tehnologija izdelave silikatnih plošč je sestavljena iz priprave mešanice kremenčevega peska, vode in apnenčastega apna, ki se potem stisne in postavi v avtoklavno komoro. Tam, pod vplivom visoke temperature in tlaka, nastane močan kilogram krečnega peska.
  Polaganje ploščice z jezičkom in utorom

Namestitev vrat v pregradni utor

Ker je v tem primeru dolžina plošč 667 mm (TU 5742-007-16415648-98), v tem primeru je trebušna naprava nad odprtino vrat 900 mm široka. Za napravo na vratih širine 900 mm brez preklopnice je potrebno uporabiti plošče dolžine 900 mm (TU 5742-014-03984362-96).
  Polaganje ploščice z jezičkom in utorom

Enoslojne in dvojne pregrade in utori

Predelne stene so enoplastne in dvojne. Slednje se uporabljajo za obsežne komunikacije, ločitev posameznih stanovanjskih apartmajev in drugih primerov, ki zahtevajo večjo trdnost in zvočno izolacijo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty