sobota, 21 kwietnia 2018

Stenske obloge mavčnih plošč

  Stenske obloge mavčnih plošč

Brezbarvna stenska obloga s suhim zidom

Pri brezkončnih oblogah se uporabljajo mavčni listi. Bolje je, da ne uporabite listov iz mavčnih vlaken (GVL) za pritrditev brez okvirja.
  Stenske obloge mavčnih plošč

Stenska obloga z mavčno ploščo

Uporabljajo se vse vrste mavčne plošče iz mavca (mavčne plošče) in sadre iz mavca (GVL). Zidne zidne stene se uporabljajo za skrivanje velikih nepravilnosti sten in pogosteje za skrivanje med steno in oblogo različnih komunalnih storitev - ogrevalne cevi, vodovod, kanalizacija, prezračevanje itd.
  Stenske obloge mavčnih plošč

Stenska obloga stenskega frama

Obloga sten z zanesljivim kovinskim okvirjem je zelo pogosta in velja za bolj vsestransko metodo kot lepljiva, saj ni odvisna od temperaturnih razmer in velikosti padca površine. Ta metoda se uporablja za sobe z visoko vlažnostjo - kuhinje in kopalnice.
  Stenske obloge mavčnih plošč

Stenske stene z vgradnjo okvirja

V tem primeru je pomembno, da nenehno spremljate ravnost konstrukcije, ki jo izdelate, zato je pomembno, da je predhodno označevanje pomembno. Linija bodoče stene in okvirja je opisana na tleh in tam je vzpostavljen prvi UD profil. Za nadzor odstopanj lahko zategnete nit ali vrv. Po tem, tudi z vijaki, je profil stropa pritrjen, nato pa so nameščeni stranski deli, tako da imate okrog okoli oboda.

Stopnice za mavčne plošče

Sheet drywall je širina 1200 mm. Zato je treba navpične vodnike pritrditi skozi 1200 mm. S tem korakom bo rob lista padel na sredini profila. Za enoslojno oblogo se vzame list plošče iz mavčne plošče debeline 12,5 mm.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty