piątek, 20 kwietnia 2018

Mavčne stenske dekoracije

  Mavčne stenske dekoracije

Brezbarvna stenska obloga s suhim zidom

Pri brezkončnih oblogah se uporabljajo mavčni listi. Bolje je, da ne uporabite listov iz mavčnih vlaken (GVL) za pritrditev brez okvirja.
  Mavčne stenske dekoracije

Stopnice za mavčne plošče

Sheet drywall je širina 1200 mm. Zato je treba navpične vodnike pritrditi skozi 1200 mm. S tem korakom bo rob lista padel na sredini profila. Za enoslojno oblogo se vzame list plošče iz mavčne plošče debeline 12,5 mm.
  Mavčne stenske dekoracije

Stenske obloge iz mavčnih plošč

Mavčne plošče ("suh omet") so sestavljene iz sadra z mineralnimi ali organskimi dodatki, vendar prevlečene s kartonom. Če je debelina pločevine 10 in 12 mm, ali pa so rezani z nožem ali žagani z žico. Listi so pritrjeni na lesene površine z nohti z neomejenim klobukom.
  Mavčne stenske dekoracije

Za kaj je to?

Vsak projekt, ki vključuje stensko kritje mavčne plošče, se izvaja iz posebnega razloga. Ugotovimo V kakšne namene vzdrževalnik uporablja stenske obloge s suhim zidom.
  Mavčne stenske dekoracije

Sorodni materiali

Med postopki, ki se izvajajo pri gradnji sten in predelnih sten, je potrebno izolirati tesnilo spojev na stičišču plošč iz suhih zidov. V tehnologiji "suhih" konstrukcij je to verjetno edini "mokri" proces, ki vključuje uporabo vodnih raztopin.

Orodje in materiali

V modernih popravilih uporabljajo dve vrsti pritrjevanja pločevine na stene - okvir in brez okvirja. V prvem primeru bo dizajn bolj zamuden, vendar zanesljiv, v drugem pa lahka in ekonomična. Brez okvirja bo prihranilo ne samo moč in proračun, ampak tudi življenjski prostor.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty