poniedziałek, 16 kwietnia 2018

Oblikovanje

  Oblikovanje

Civilna in montažna dela

Za izvedbo gradbenih in inštalacijskih del (SMR) v strukturi BPA LLC je bil organiziran namestitveni menedžment, ki so ga predstavljali gradbišča, ki so geografsko locirana v Ufa, Azov (Rostovska regija) in Saratov.

Naša akreditacija v SRO

Z našo pomočjo lahko neposredno pridobite dovoljenje SRO za oblikovanje v Nalchiku, ker smo uradni, akreditirani predstavniki najbolj zanesljivih SRO v Rusiji
  Oblikovanje

Tipična sestava projekta

  • Splošni podatki
  • Talni načrt
  • Fasade
  • Kosi
  • Fundacija načrt.
Opomba: velja do 3 spremembe.
  Oblikovanje

Oblikovanje je sestavljeno iz treh faz:

Na prvi stopnji se izbere ali ustvari arhitekturni koncept prihodnje stavbe. Naši strokovnjaki, skupaj s predstavniki stranke, preučijo obstoječe možnosti ali ustvarijo izvirno arhitekturo. Pri tem uporabniku pomaga pri določanju obsega gradbenih in finančnih stroškov.
  Oblikovanje

Indeksi raziskovanja

Indeksi sprememb v stroških raziskovalnega dela so navedeni tudi v obliki dveh koeficientov. Številec prikazuje indeks inflacije za referenčne referenčne cene za anketna dela s cenami na dan 1.1.2001. V imenovalec - za osnovne cene za inženirske raziskave za kapitalsko gradnjo na dan 1. januarja 1991 ob upoštevanju določb dopisa Ministrstva za gradbeništvo Ruske federacije z dne 17. decembra 1992 št. BF-1060/9 o začasnih priporočilih za pojasnitev podatkov iz študije cen o raziskovalnih delih za kapitalsko gradnjo obdobje prehoda iz načrtovanega v tržno gospodarstvo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty