niedziela, 1 kwietnia 2018

Gradnja zimske arbore

  Gradnja zimske arbore

Glavne faze oblikovanja zaprtih arbov

Proces razvijanja tega objekta vključuje celo vrsto dejavnosti. Končni cilj tega je priprava paketa dokumentov in risb za graditelje. Med predhodno razpravo o projektu se bo razvijalec strinjal s skupnimi stilskimi in volumetričnimi rešitvami kupca. Izbor materialov za glavne gradbene objekte.
  Gradnja zimske arbore

Oblikovanje in notranja ureditev "mangalnoy arbor"

Ker je gradnja del primestnega območja, mora biti izvedena v enakem slogu kot hiša in okoliške strukture. V tem pogledu so univerzalne lesene zgradbe, ki se prilegajo vsaki pokrajini.
  Gradnja zimske arbore

Pregled velikosti vzorcev

Seveda so arbori drugačni, od zelo majhnih do velikih gradbenih zgradb, ki jih sestavlja več prostorov, združenih z enim samim konceptom. To lahko vključuje ločen prostor za žar in majhno pokrito območje za potrebe gospodinjstev ter udoben prostor za sedenje pod skladiščem.

Zimski večer z žarom

Pogosto se imenujejo gazebos s hišami za žar. Lahko se nahajajo stran od glavnih zgradb in radovednih oči, ali v bližini hiše. Tu kuhajo hrano, ne glede na vremenske razmere, ne da bi hkrati prekinili druženje s prijatelji, ki bodo z veseljem sodelovali pri kuhanju in še posebej z vsemi priljubljenimi kebabi.
  Gradnja zimske arbore

Kako izolirati opečne stene gazeba od znotraj z uporabo mineralne volne

Ta material se manj redko uporablja za toplotno zaščito vseh letnih stavb, vključno z zimskimi opekami.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty