sobota, 7 kwietnia 2018

Obnova opeke

  Obnova opeke

Kako je obnovitev fasade?

Obnova opečne stene se lahko zahteva tudi v zaprtih prostorih in pred sprednjo stran stavbe. Če želite pregledati pomanjkljivosti opeke, ugotoviti vzroke za razpoke in jih odpraviti, bodo kvalificirani strokovnjaki, registrirani na spletnem mestu YouDo, prišli do vas ob dogovorjenem času.
  Obnova opeke

Vrste in načini popravila

Za določitev narave ukrepov popravil morate pregledati debelino in polnjenje s cementno malto. Če se razpoke pokažejo, bo potreben injekcijski nanos celotnega poškodovanega območja. V tem primeru je tehnologija precej preprosta. Delo se začne s pripravo razpok za nanašanje cementne mešanice. V ta namen se očistijo iz prahu in ruševin, ki lahko ovirajo dobro oprijemljivost. Nato cementni sestavek pripravimo z dodatkom drobnozrnatega peska v razmerju 1: 3.
  Obnova opeke

Načrtovano delo

Remont

Obnova ruševin zidanih zidov z obnovo izgubljenih in poškodovanih kamnov. Krepitev malte v šivih, biocidna obdelava kamna, hidroizolacijski zidovi.
  Obnova opeke

NAVODILA O RAČUNOVANJU VRAČANJA MATERIALOV, PREJETIH OD DISASSEMBLY NA RESTORACIJI KULTURNIH SPOMIN

1. Med obnovitvenim delom se materiali lahko uporabijo pri razstavljanju posameznih elementov zgradb (kasnejših stavb, zaznamkov itd.), Pa tudi pri razstavljanju obnovljenih objektov.
  Obnova opeke

Tehnologija obnove fasade

A. Obnova zunanjih sten in kletnih zidov z močno kapilarno vlago in odlaganjem soli z uporabo protikondenznega sistema, ki je zaščiten pred vlago materialov POROVENT.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty