wtorek, 3 kwietnia 2018

Zunanja stena dekoracija stavbe na višini

Slikanje fasade hiše: površine in materiali

Klasična restavracija fasad skorajda nikoli ne dela brez slikanja. Enotna plast visokokakovostne barve ščiti površino sten pred negativnimi naravnimi vplivi (visoka in nizka temperatura, vlaga, UV žarki) ter kemični in biološki dejavniki (glive, plesni, soli in kemične spojine). Uporaba barve je tudi zadnja faza popravil, ki nosi estetsko funkcijo.

Soočanje s fasado gaziranih betonov, bloki plina silikatnih blokov

Če je v prihodnosti načrtovano opečati stene blokov, potem je treba pogoje za to ustvariti na stopnji polaganja temeljev. Širina podstavka mora biti taka, da se opeko in bloki lahko hkrati obdržijo na njem. Prevleka obrnjene zidove s polkupnim opekom iz temeljev ne sme biti večja od 30 mm.
  Zunanja stena dekoracija stavbe na višini

Popravila fasad v Voronežu

Obraz vsakega mesta - ali je to metropola ali majhno naselje - to so fasade stavb. Iz pogleda, ki jih vidimo, imamo splošen vtis o mestu.

Kako bloki plina in pene "dihajo"?

Ker nas zanima zaključna gradnja, zgrajena iz celičnega betona, morajo biti v ospredju indikatorji vlage in prepustnosti hlapov primerljivih materialov. Od njih je odvisno, kako dobro zidovi "dihajo" in v kakšnih pogojih bo grelec deloval (če se odločite za namestitev).
  Zunanja stena dekoracija stavbe na višini

10.6 Glavni deli stavb in objektov

Stavba je kompleksna inženirska struktura, sestavljena iz več med seboj povezanih struktur. Civilne, industrijske, transportne in kmetijske stavbe v veliki večini so zemeljske konstrukcije, katerih glavni strukturni elementi so temelji, stene, nadvorec, ogrodje, stebri, prečke, mejne pregrade in pokrivala, predelne stene, vrata, okna, stopnice itd.
  Zunanja stena dekoracija stavbe na višini

Decking za stenske obloge

Profilirana jeklena pločevina je visokokakovosten univerzalni gradbeni material, ki se uporablja pri različnih gradbenih delih.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty