piątek, 6 kwietnia 2018

Čistilne stene Cena

  Čistilne stene Cena

Posebnosti stropov

Profesionalno obarvane obrti, barvanje stropa je odličen način za poceni vizualno povečanje površine v stanovanju z majhno količino kvadratnih metrov. Kvalificirani strokovnjaki, registrirani na spletni strani Yuda, uporabljajo visoko kakovostne materiale za dokončanje stropa, tako da se razkritja in druge vrste napak ne pojavijo na površini.
  Čistilne stene Cena
  Čistilne stene Cena

Priprava sten in stropov za barvanje

Brez skrbne priprave osnove ni mogoče dobiti želenega rezultata. Navsezadnje tudi majhna napaka na površini sten ali stropa lahko negira vsa prizadevanja in celo najsodobnejša barva ne bo mogla skriti.
  Čistilne stene Cena

Cene za ometarska dela v Samari

Oplastna dela se upravičeno štejejo za enega od stebrov popravil in zaključnih del. Kot prebivalci naših hiš in stanovanj si prizadevamo, da se obkrožamo z lepoto. Lepe gladke stene, pobarvane v vaši najljubši barvi ali pritrjene z oblikovalci ozadje iz naravnih materialov, ki jih je vaša žena tako skrbno in dolgo časa izbrala - kaj bi bilo bolje! "RVS-popravilo" vas ne pokliče, da bi se zaklenili v štirih zidov, vendar če naročite kompleks z barvanjem in ometanjem, mi verjite, da jih res ne želite zapustiti!
  Čistilne stene Cena

VELLOURS - biserni material z velurskim učinkom

Akrilni biserni material s prelivnim, velurskim učinkom. Uporablja se z jekleno ali plastično lopatico, lopatico na eni ali dveh plasti poravnane površine in pobarvane v želeni barvi. Dekorativni učinek določi narava uporabljenih kapi. Z spreminjanjem barve substrata, barvo in ton prvega in drugega sloja, lahko dobite različne končne učinke.
  Čistilne stene Cena

Apno beljenje sten

Apno raztopina, ki se uporablja v tej vrsti, ima dobre antibakterijske in vezivne lastnosti. Torej je možno beljenje belih bel prahov, tako suhe sobe, kot tudi prostore, kjer je možna vlažnost in oblikovanje plesni. Zaradi protibakterijskih lastnosti apno lahko zelo dobro blokira nastanek glivic na stenah. Apno je tudi odporno ne le na vlago, ampak tudi na ekstremne temperature.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty