wtorek, 3 kwietnia 2018

Izdelava in montaža oken

  Izdelava in montaža oken

Lastna proizvodnja plastičnih oken

Od leta 2007 izdelujemo okna v lastni tovarni v Moskvi, kjer so vse strukture izdelane na sodobni visokotehnološki opremi, ki zagotavlja natančno skladnost s standardi in tehnologijo izdelave plastičnih oken.
  Izdelava in montaža oken

Priporočamo, da okna ne odprete po namestitvi v 12 urah!

Glej tudi: pravila zaključnih del (namestitev pobočij)
  Izdelava in montaža oken

Glavne faze izdelave PVC oken

Postopek izdelave PVC oken poteka v podjetju v več fazah. Seveda se lahko v različnih podjetjih proizvodna tehnologija na določen način razlikuje. Toda kljub raznolikosti odtenkov obstajajo splošne faze proizvodnega procesa:
  Izdelava in montaža oken

Vhodna kovinska vrata (Rusija) od 9500 rubljev

Podjetje "Lepa okna" vas opozarja na Vhodna kovinska vrata Voronežske tovarne Vityaz. Praviloma pri izbiri dobavitelja obstajajo tri glavna vprašanja: kakovost, cena in seveda pogoji.
  Izdelava in montaža oken

izdelava in montaža PVC oken in vrat

Vgradnja in proizvodnja oken.

Zelo pomembno je, da izvedete pravilno namestitev oken, zato je odvisna od tega, kako dolgo je trajnost in zanesljivost gradnje. To je, ne glede na to, kako čudovito je okno enota, napačna namestitev lahko negira vse stroške njenega nakupa.
  Izdelava in montaža oken

Celoten tehnološki proces proizvodnje in montaže plastičnih oken se izvaja v skladu z GOST in TU.

Dodatki, ki se uporabljajo pri izdelavi oken, obstajajo sanitarni certifikati. Vse tehnološke faze proizvodnje se v tovarni izvajajo na specializirani opremi najboljših svetovnih proizvajalcev. Plastična okna in vrata so izdana certifikata za končne izdelke.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty