poniedziałek, 2 kwietnia 2018

Višina 15-nadstropne zgradbe

  Višina 15-nadstropne zgradbe

Kako dobiti dovoljenje za individualno stanovanjsko gradnjo? Kaj morate vedeti razvijalca?

Organi za izdajanje dovoljenj sledijo vrstnemu redu razvoja in se dogovorijo o dokumentih za IZhS RSN 70-88. Zahvaljujoč jim je določena ne le natančnost ploskve, ampak tudi postavitev stanovanjskih in pomožnih stavb. Ta projekt bi moral biti dobro premišljen, saj se to, kar ni prikazano v načrtu, prizna kot neodobreno strukturo in ga je treba porušiti ali ponovno dogovoriti.
  Višina 15-nadstropne zgradbe

V Groznem je bila božična drevesa postavljena v višini 15-nadstropne hiše

10:48, 29. novembra 2014, PAI V Groznem je bilo nameščeno novo leto, poroča Gazeta.ru. Drevo novega leta z višino 50 metrov in težo 94 ton se nahaja v javnem vrtu v bližini visokogorskega kompleksa Grozny City.
  Višina 15-nadstropne zgradbe

Soglasje k obdelavi osebnih podatkov odjemalcev - posameznikov

Uporabnik z oddajo prošnje na spletnem mestu https://www.kalinka-realty.ru na enega od naslednjih načinov: naročanje na glasilo, pošiljanje obrazca za povratne informacije, klicanje ali drugače sprejemanje pogojev tega soglasja za obdelavo osebnih podatkov (v nadaljnjem besedilu: "Soglasje").
  Višina 15-nadstropne zgradbe

Črpališče za gospodinjstvo naprave

Za napravo sistema za oskrbo z vodo v zasebni hiši lahko doma ustvarite nekaj kot majhen vodni stolp, namreč postavite posodo na podstrešju. Izračunajte, koliko pritiska boste dobili. Za navadno hišo bo to malo več kot polovica ozračja in v najboljšem primeru. Ta pritisk se ne bo povečal, če se uporabi večji rezervoar.
  Višina 15-nadstropne zgradbe

Načrti in začetek gradnje

Prvi načrti, da bi v Moskvi ustvarili poslovno četrtletje mednarodnega standarda, so se pojavili leta 1992. Predlagano je bilo graditi nebotičnike na lokaciji blizu "Expocentra", kjer je do takrat obstajala industrijska cona in skladišča.
  Višina 15-nadstropne zgradbe

Kaj so vremenski stebri?

S strani se zdi, da so stebri na planoti človekove narave, kot da so jih zgradili nekateri velikani. Geologi pa že dolgo prepoznavajo naravo in izvor stebrov, ki so se na koncu celo odrazili v njihovem imenu.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty