niedziela, 1 kwietnia 2018

Analiza trga nepremičnin v Rusiji

  Analiza trga nepremičnin v Rusiji

Ruski trg nepremičnin

V tem pregledu menimo, da je ruski nepremičninski trg, ki se tradicionalno osredotoča na tržne in oglaševalske vidike. Zaradi heterogenosti in specifičnosti predmeta bo poudarek na trgu stanovanjskih nepremičnin s poudarkom na najbolj intenzivnem in razvitem - moskovskem trgu.
  Analiza trga nepremičnin v Rusiji

Cene primarnega trga

Kljub temu, da so se v preteklem letu dohodki prebivalstva znatno zmanjšali, se je povprečna transakcijska vrednost na primarnem trgu povečala leta 2016. To je bilo posledica dejstva, da je bil v letih 2014-2015 glavni cilj kupca prihraniti denar. Poleg tega ljudje neupravičeno pripisujejo. Kriza se je začela, mnogi so se odločili, da svoje prihranke vlagajo v nepremičnine, vendar niso želeli prevzeti hipoteke in zato so v skladu z obstoječim proračunom očitno iskali predloge.
  Analiza trga nepremičnin v Rusiji

Razlike v napovedih

Neodvisni strokovnjaki nimajo soglasja o tem, ali je gradbena industrija sposobna doseči stopnjo rasti leta 2017. Finančni strokovnjak ACG "Gradient Alpha" Irina Paruleva meni, da je v tem primeru primerno govoriti o pričakovanjih nekaterih izboljšav na trgu nepremičnin. Najprej - primarni trg. "Upajo na povečanje povpraševanja. V povezavi s stabilizacijo na gospodarskem področju in pojavom predpostavk za krepitev rublja lahko domnevamo, da bodo ljudje, ki imajo prihranke v tuji valuti, želeli, da jih prenesejo na druga sredstva, kar spodbuja povpraševanje potrošnikov, tudi na trgu nepremičnin, verjetno premium segment, "pravi Paruleva.
  Analiza trga nepremičnin v Rusiji

2017 se pričakuje, da bo leto okrevanja trga komercialnih nepremičnin v Rusiji

Leta 2016 je končna stabilizacija potekala na ruskem trgu komercialnih nepremičnin, v drugi polovici leta pa se je povečala najemna dejavnost: v preteklem letu so se oblikovale predpogoji za postopno okrevanje trga, verjamejo analitiki CBRE.
  Analiza trga nepremičnin v Rusiji

Tržni položaj in menjalni tečaj rublja

Danes celotna slika izgleda precej dvoumna: ruski rubelj ni več zmožen zadržati svojih prejšnjih položajev, olje postane cenejše, vrednost nepremičnin pa še naprej vzbujala absolutno vse, tudi babice, ki sedijo na vhodu. Tukaj so samo strokovnjaki pogosto zelo dvoumno razlagajo, kaj se dogaja. V nekaterih primerih so napovedi popolnoma nasprotne.
  Analiza trga nepremičnin v Rusiji

Nepremičninski trg v Rusiji in možnost njegovega razvoja - predstavitev

Predstavitev je pred 3 leti objavil Vladislav Patrikejev

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty