wtorek, 3 kwietnia 2018

DIY slikanje stropa

Izbira vodne barve za strop

Če se odločite, da je najboljša možnost za vas, da z barvami na vodni osnovi barvate strop z lastnimi rokami, potem imate težko nalogo: izberite veliko paleto izdelkov, ki bi vam ustrezali za ceno in kakovost. Danes na potrošniškem trgu najdete emulzijske barve z različnimi dodatki:
  DIY slikanje stropa

Najboljša stropna barva ↑

Danes, ko se beljenje z apno in kredo praktično ne porabi, je odvisno od vas, da se odločite, katero barvo bo barvalo na stropu, tako zanimivo in težje. Sodoben potrošnik iz široke palete barv na vodni osnovi lahko izbere sestavo v skladu z njegovim funkcionalnim namenom in kvalitativnimi lastnostmi, vključno z:
  DIY slikanje stropa

Storite sami popravilo stropa ali kako barvati strop

Strop ni zadovoljna s svojo belo? Na šivih je šlo? Ugotovimo, kako izravnati strop (kiti), kako pravilno zapečatiti stropne rje (šive) in seveda, kako barvati strop...

Možnosti slikanja in njihove značilnosti

Preden nadaljujete do stropa, je potrebno ugotoviti, na katerih površinah je mogoče nanašati vodni premaz. Očitno je najbolj kompetenten način očistiti strop iz prejšnjega premaza. Ampak se vedno ukvarjamo s tem postopkom, sami opravljamo popravila?
  DIY slikanje stropa

Kako izbrati pravo emulzijsko barvo?

Za pravilno barvanje stropa morate izbrati kakovostno barvo na vodni osnovi. Sodobni trg ponuja široko paleto barv, ki se razlikujejo ne samo v kakovosti, temveč tudi v cenovnih kategorijah. Obstaja barva z različnimi dodatki:
  DIY slikanje stropa

Prednosti in slabosti naslikanih stropov

Barvani stropi so zelo priljubljeni v mnogih državah po vsem svetu zaradi svoje privlačne oblike, enostavnosti dela in številnih drugih dejavnikov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty