niedziela, 1 kwietnia 2018

S suhim podom estrirajte sami

  S suhim podom estrirajte sami

Kaj je mišljeno, ko rečemo "suho"?

V praksi že več kot desetletje uspešno uporabljamo splošno sprejete vrste estrihov. Vsa dela na izravnavanju tal izvajamo s pomočjo peska, cementa in obvezne sestavine vode. Kaj drugega lahko v praksi razmišljate in uporabljate?
  S suhim podom estrirajte sami

Priprava talnih površin

Najprej se odstranijo stara talna obloga, če govorimo o popravilu tal v staro stavbi. Potrebno je odstraniti samo premaz in nato elemente starega estriha na tla.
  S suhim podom estrirajte sami

Suha estriha - pojdite na prakso

Po besedah ​​junaka znane risanke: "Skupno delo... - združuje". Torej, z ženo sva stopila na podlago z uporabo metode suhega polnjenja z uporabo tehnologije podjetja Knauf, da bi ugotovili, kaj je to - suho superpolje z lastnimi rokami.
  S suhim podom estrirajte sami

Značilnosti suhega estriha etaža

Ta nova, a obetavna metoda se uporablja pri gradnji grobih tal, kot pri gradnji novih domov in pri popravilu starih. Tovor, ki lahko prenese takšno nadstropje - 500 kgn1 kvadrat. meter Tovrstni estrihi ne potegnejo, ne treskata, saj je po sušenju mokra, pri padcu temperature ne stratificira.

Suhi estrihi naredite sami

Suhi talni estrih je eden od sodobnih metod izravnave talne površine s polaganjem listov iz mavčnih vlaken. Vsako popravilo vključuje kompleks del z nadstropjem. Načelo masivnih tleh se že več let uporablja v naši državi, vendar je pred kratkim uporaba novih materialov postala ta tehnologija najbolj privlačna.

Prednosti in pomanjkljivosti te tehnologije

Poleg takšnega oprijemljivega dodatka ima kot prihranek čas tudi suho talno estrih več prednosti. Zaradi vgradnje takšnega estriha dobimo gladko in trajno tla s kakovostjo zvočne in toplotne izolacije. Materiali za suhe talne estrihe so poceni in omogočajo vgradnjo tla čim bolj priročno in hitro. Še en plus: to nadstropje ne škripa in je odporno na ekstremne temperature. Je enostavno nameščen. To lahko naredite sami tudi za novinca v gradbeništvu. In nizka teža materialov, ki se uporabljajo za talne obloge, omogoča uporabo tudi v prostorih, kjer je treba preprečiti pritisk na podporne strukture: na podstrešju in na podstrešju.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty