niedziela, 1 kwietnia 2018

Naprava na polju

  Naprava na polju

Tehnologija temeljev pile

Gradnja temeljev pilotov omogoča ne samo stabilnost konstrukcije na šibkih tleh, temveč je tudi ekonomsko upravičena: zahvaljujoč posebni tehnologiji se količina ničelnega dela na lokaciji znatno zmanjša.
  Naprava na polju

Oblikovanje polja

Vsako projektno delo pri izračunu polja je pred geodetskim pregledom tal na gradbišču. V postopku raziskovanja se določijo naslednji podatki:
  Naprava na polju

Gradnja temeljev pile

Kakšna je struktura fundacije? Kopalni podstavek je sestavljen iz lupin ali pilotov in žarka ali plošče, ki ju združuje na vrhu, ki se imenuje grillage. Naklon zaznava breme iz strukture, ki se nahaja nad njim, in jo razdeli med vse pilote.
  Naprava na polju

Namestitev pilota

Po končanem označevanju lahko nadaljujete na neposredno namestitev pilotov, ki se izvajajo ročno ali s pomočjo posebne opreme. Na predhodno označeni točki v navpični legi namestite kup, v tehnološki luknjičasti jekleni palici ali ostanki Ø30 mm mark St40X ali St45.
  Naprava na polju

Tehnološke naprave temeljev in značilnosti njihove zasnove

Glavni element strukture so kupi, katerih zasnova je raznolika. Glede na gradivo, ki gre v njihovo proizvodnjo, so:

Izberite vrsto pilotov za polje pil

Najpogosteje uporabljeni armirani betonski piloti. So enostavna za namestitev, prevoz in shranjevanje, imajo relativno nizek strošek. Obstaja široka paleta potapljaških tehnologij za pilote: pilota, dušenje vibracij, vdolbina.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty