środa, 4 kwietnia 2018

Projekti majhnih hiš za dve družini

  Projekti majhnih hiš za dve družini

Kako bodo lahko sodobni projekti hiš za dve družini združili sorodnike

Končni projekti hiš za 2 družin z garažo vam omogočajo, da uresničite različne želje in sanje. Vse, kar je sanjalo v sanjah, je bilo v sanjah, ki so jo že izvedli arhitekti.

Projekti hiš za dve družini

Izpolnite izolacijo vsakega dela koče s popolno inženirsko in tehnično opremo, znatnim prihrankom, možnostjo izbire svojih sosedov - takšni dvorci so res udobni in udobni.

Samogradnje hiše

Recimo, da obstaja parcela, kjer morate zgraditi hišo za dve družini. Na začetku je načrtovan. Navaja točno število sob in drugih funkcionalnih sob. Za vsako družino morajo biti ti parametri podobni, tako da dobijo enako količino življenjskega prostora.
  Projekti majhnih hiš za dve družini

Različica projekta za družinsko hišo

Projekti sodobnih hiš za dve družini upoštevajo število najemnikov, ki se izračunajo za poravnavo na ozemlju. Majhna okvirna hiša je verjetno primerna za dve mladi družini, kjer se otroci še niso pojavili, vendar je opečna zgradba primernejša za velike družine.

Pripravljeni projekti dveh družinskih hiš za 2 družin

Razvijamo projektno dokumentacijo za glavne vrste objektov, katerih gradnjo smo počeli že več kot 10 let. To se naredi, da bi zagotovili ekonomsko zanesljive izračune. Pri gradnji hiše po končani dokumentaciji se doseže največja donosnost zaradi poenostavljenega proizvodnega cikla. Na strani stranke se zmanjšajo stroški, povezani z delom dela, ki se izvaja v fazi projektiranja.
  Projekti majhnih hiš za dve družini

Townhouses in za kaj so

Hiše za dve družini (dva lastnika) ali tako imenovane "mestne hiše" so se pojavile v Angliji v 19. stoletju. Townhouse dobesedno pomeni "hišo v mestu." Najpogostejše mestne hiše so več hiš, ki stojijo v eni liniji. Vizualno je težko ločiti eno hišo od druge.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty