czwartek, 5 kwietnia 2018

Plastične plošče za ceno fasade

  Plastične plošče za ceno fasade

Kakšne so prednje plošče

Sprednji paneli so material za zunanje obrise, izdelan iz mehke plastike celične strukture z marmorno drobno krpo in dekorativnim pokrovom. 97% izdelkov so vdolbinice, ki jih napolnimo z zrakom. Material obloge je opremljen s sistemom za montažo utornih grebenov. Sprednja plošča je močnejša in debelejša od standardnega tiru, lahko posnema veliko količino naravnih materialov: od kamna in opeke do lesa. Material je dobavljen s sistemom za pritrjevanje za povezavo z drugimi elementi obloge. Na ceni sprednje plošče so bolj dostopne od naravnih analogov (lesa, opeke itd.), Vendar se istočasno vizualno skoraj ne razlikujejo od njih.
  Plastične plošče za ceno fasade

Podobnost plošč z naravnimi materiali

Prava stena iz kamna, opeke ali lesenih skodelic se uporablja kot model za kalupe. Odtenek je vzet iz stene in skozi njega se oblikuje plesen. Način brizganja dobimo sokle plošče.
  Plastične plošče za ceno fasade

Sprednji paneli - trpežni material

Ta vrsta podloge ne zahteva zamenjave vsaj 50 let. To jamstvo daje vsaki znamki, katere izdelki so predstavljeni v katalogu, za vse njihove zbirke. In če menite, da sprednji PVC plošči zdržijo sibirske zmrzali do -50 ° C, ki so odporni na ekstremne temperature, izgorevanje, glivice, plesni in občasne mehanske poškodbe, bo tlacanje še dosti zraslo s svojim spektakularnim videzom. To pomeni, da popravilo zunanjih zidov hiše ne bo treba izvajati ne samo vi, ampak tudi vaši otroci!

Kaj so prednje plastične plošče

Takšne zaključne elemente se pogosto imenujejo kletne talne obloge, čeprav njihova uporaba ni omejena le na klet, temveč se aktivno uporablja za oblikovanje celotne fasade kot celote.
  Plastične plošče za ceno fasade

Stenske plošče, ki posnemajo kamen, njihove prednosti in vrste

Kot že rečeno, stenske plošče za kamen so običajno narejene iz plastike, plošč iz MDF ali vlaknene plošče. Glede na namen plošče imitacija kamna so razdeljeni:

Fasadne plošče za zunanjo hišo

Fasadne plošče, ki se uporabljajo za zunanjo dekoracijo doma, postajajo vse bolj priljubljena možnost za zunanjo obliko, v redkih primerih pa notranjost. Paneli lahko drastično spremenijo videz stavbe in narekujejo slog, v katerem lastnik želi videti svoj dom. S tem elementom je enostavno ustvariti svojo sanjsko hišo, oblogo celotne hiše, njene ločene dele ali poudarjanje svojih najbolj izjemnih elementov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty