niedziela, 1 kwietnia 2018

Stroški obrnjenega granita

  Stroški obrnjenega granita

Stroški dela strokovnjakov

Približna cena za korake granita je navedena na spletni strani Yuda. Natančni stroški dela v vsakem primeru so odvisni od specifičnosti naloge. Na ceno vplivajo naslednji dejavniki:
  Stroški obrnjenega granita

Značilnosti fasadne obloge z granitom

Če je granit izbran za obloge fasade, morate poskrbeti za njegovo visoko kakovostno namestitev. Možnost polaganja granitnih plošč neposredno na površini sten ali namestitve monolitnih granitnih plošč je možna.
  Stroški obrnjenega granita

Stroški proizvodnih korakov

Čas izdelave stopnic (dezena in riserjev) granita ali marmorja traja od 3 dni, odvisno od kompleksnosti zasnove izdelka in števila korakov.
  Stroški obrnjenega granita

Granitna tehnologija fasadne obloge

Granitne plošče lahko pritrdimo na površino stene na dva načina: "mokro" ali "suho". Izbira določene tehnologije določajo tehnične značilnosti stavbe (višina konstrukcije, stanje nosilnih sten), lastnosti materiala (teža in dimenzije obrnjenih plošč) in namen dela.

Elegantna fasadna obloga

Danes celo šolarji vedo, da umetniška utelešba dekorativne dekoracije fasad zaseda ločeno nišo v zgodovini arhitekture. Maske, vence, vence, geometrijsko in arhitekturno okrasje, številke ptic in živali pripadajo najbolj različnim arhitekturnim slogom. V ekscentričnih podrobnostih je razkrita resnična omejitev klasicizma, veselja baroka, metaforični značaj modernosti.
  Stroški obrnjenega granita

Granit in marmor - podobnosti in razlike

Marmor ima najrazličnejše barve in teksture. To naredi kamen najljubši material večine arhitektov in oblikovalcev. Nešteto različnih kombinacij tal in sten, tal in pohištva, tal in stropa omogočata uresničitev najbolj nenavadnih in drznih modelov. Če se strogi granit zahteva v klasičnih notranjostih in prostorih v slogu minimalizma, bo marmor našel svoje mesto popolnoma povsod - v baročnem slogu dnevne sobe, v blagovni sobi imperije in v sodobni tehnološki kuhinji. Vendar pa je v kopalnicah, ki polagajo marmor na tleh, bolje izbrati granit - marmor zaradi svoje poroznosti neizogibno absorbira vlago, kar škoduje stanju tal.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty