sobota, 7 kwietnia 2018

Mavčne stene za slikarstvo

  Mavčne stene za slikarstvo

Kako izračunati, koliko materiala je potrebno za poravnavo sten?

Na embalaži, ki prodaja mavec, poraba pisnega materiala na 1 kvadratni meter. Za približen izračun:
  Mavčne stene za slikarstvo

Faza 1: izravnavanje sten in njihovo ravnanje

Če naj bi bilo preprosto barvanje stene, bi bilo treba največja prizadevanja usmeriti v odpravo vseh možnih nepravilnosti. Kot možnosti lahko uporabite naslednje načine:
  Mavčne stene za slikarstvo

Kdaj lahko naredim le kiti?

Vprašanje je zelo primerno, zlasti za lastnike starih stanovanj, kjer ravnovesje vogalov in sten včasih povzroči smehne napade. Put je pomemben v več primerih:
  Mavčne stene za slikarstvo

Načini kiti stene ↑

Za kakovostna popravila je potrebno izvesti postopek gnetenja površin pred končno obdelavo. Če želite vedeti, kako pravilno zidati stene, morate najprej obravnavati načine gnetenja. Obstajajo naslednji načini: začetni kit, kiti svetilnik, končna kita in kiti za razpoke. Vsako od teh metod izvajajo različne vrste kiti in se uporabljajo za posebne namene. Preden vpijete stene za slikanje ali ozadje, morate izvesti začetni kiti in poravnati stene.
  Mavčne stene za slikarstvo

Polnjenje kot zaključna faza

Ta stopnja je potrebna, če pri izravnavi osnove ni bil narejen noben niz ukrepov, ki bi omogočil gladko površino (glajenje, glossing itd.). Takšni premazi niso povsem idealni, ne samo zaradi pomanjkanja zaključnih del, temveč tudi zaradi razločljivosti uporabljene raztopine.
  Mavčne stene za slikarstvo

Priprava zidne površine

Najprej odstranite stari premaz, ki ga lahko predstavljate z ozadjem, ploščicami, barvami. Po umivanju prahu in umazanije. V primeru starega ometa ga izvlecite. Zaželeno je, da površino obdelamo z anti-glivicami in plesni.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty