środa, 4 kwietnia 2018

Popravilo strehe industrijske zgradbe

Vrste premazov za industrijske zgradbe

Vrsta prevleke industrijskih zgradb je odvisna od številnih dejavnikov: temperaturnega režima prostorov, oblike stavbe, odvodnega sistema itd. Glede na stopnjo toplotne izolacije obstajajo tri vrste premazov industrijskih zgradb.
  Popravilo strehe industrijske zgradbe

Popravila strehe industrijskih zgradb

    Za industrijske zgradbe so uporabljali različne vrste strešnih kritin. Odvisno od njene raznolikosti se uporabljajo ustrezni materiali in tehnologije.
      Popravilo strehe industrijske zgradbe

    Odvodni sistem naprave

    Za industrijsko streho je najpomembnejše gradnja drenažnega sistema. Odvodni sistemi so lahko zunanji in notranji. Steklene strešne opreme oplaščite žlebove in odtočne cevi. V stavbah z več razponami in ravnimi strehami je nameščen notranji drenažni sistem, katerega naprava je navadno cev za odvod vode, priključena na kanalizacijski sistem. Nad dvižnikom ima lijak, ki gre zunaj. Strehi so izdelani z nagibom v smeri lijaka najmanj 1 °. Lijak izstopa skozi luknjo, vse reže so zatesnjene z bitumenskim mastikom.
      Popravilo strehe industrijske zgradbe

    Izolacija ravne strehe, popravilo mehke strehe stavb

    Mehke strehe različnih strešnih materialov se pogosto uporabljajo za vgradnjo v civilno, industrijsko gradnjo. Tehnologija namestitve ravnega strešnega sistema se izvaja na velikih industrijskih zgradbah, garažah, stanovanjskih zgradbah in drugih velikih objektih.
      Popravilo strehe industrijske zgradbe

    Popravila industrijskih zgradb

    Industrijski prostori so več kot drugi izpostavljeni agresivnemu vplivu zunanjega okolja. Stalna izpostavljenost prahu, vlagi, vibracijam, delovanju tehnološke opreme, neprekinjenem obratovanju proizvodnih zmogljivosti prispeva k pospeševanju naravne obrabe in vodi do potrebe po popravilu industrijskih zgradb. Pravilno stanje prostorov neposredno vpliva ne samo na proizvodnjo kakovostnih izdelkov, temveč tudi na delovne pogoje osebja.
      Popravilo strehe industrijske zgradbe

    Popravila industrijskih zgradb

    Podjetja in industrijski objekti so najbolj dovzetni za agresivne učinke delovanja in različne škodljive učinke (prah, vibracije, temperaturni ekstremi, uporaba posebne opreme).

    Brak komentarzy:

    Prześlij komentarz

    Popularne posty