sobota, 7 kwietnia 2018

Notranja dekoracija z lastnimi rokami

  Notranja dekoracija z lastnimi rokami

Kje v notranjosti je dekoracija z roko

To delo se začne z grobim zaključkom. Najprej so opravljali komunikacije, ožičenje, ogrevanje, prezračevanje in druge instalacije ter vodovodne napeljave. Po tem je treba obrezano površino (strop ali stene) predhodno poravnati z ometom in očistiti. Kar zadeva tla: odvisno od materiala, iz katerega je izdelan (les, beton itd.), Se lahko pripravljalna dela zelo razlikujejo.
  Notranja dekoracija z lastnimi rokami

Kako narediti namestitev v leseni hiši?

Kakšne so lastnosti suhih zidov v leseni hiši? Vse težave, ki jih premagamo, je posledica dejstva, da se "živi" les zmanjšuje in diha, in če se prvi proces postopoma zmanjšuje, se drugo nadaljuje skozi celotno življenje lesne hiše. Od tu sledite nekaj pravil.

Dokončevanje: dokončanje končnega dela

Zaključna dela (zaključna dela) je ena izmed zadnjih faz gradnje hiše, zahvaljujoč se ji stene in strop končajo. Zaključek sten in stropov hiše se praviloma zaključi, ko so zidovi postavljeni in zaščiteni pred atmosferskimi dejavniki: stropi so urejeni, streha je postavljena in nameščena streha.

Faze notranje opreme na domu

Treba je opozoriti, da je drevo odličen gradbeni material. Če stene nimajo pomembnih pomanjkljivosti, jih je mogoče pustiti brez resne konca: dovolj je, da namakate material z raztopino za senco. Lesene stene praviloma praviloma ne ustrezajo okusom lastnika stanovanj in zahtevajo dodatno dodelavo za estetiko. Če želite nadaljevati s pravilnim zaključkom, je potrebno zdravljenje lesa z antiseptično raztopino.
  Notranja dekoracija z lastnimi rokami

Nekaj ​​nasvetov za obdelavo lesa

Preden pripravite drevo za namestitev in odprete vse madeže in lase, morate na majhni plošči narediti preskusni vzorec. Po večslojnem premazu lahko drevo drastično spremeni barvo, kar ni všeč lastnikom. Različne vrste lesa na lasten način reagirajo na impregnacijo in niansiranje. Zato je treba previdno izbrati barvo, preizkusiti in šele nato predelati preostanek materiala.
  Notranja dekoracija z lastnimi rokami

Dokončanje lesene hiše v notranjosti: tla

Tla v leseni hiši so najpogosteje narejena iz talnih oblog, krovov ali talne plošče, na fotografiji so na voljo različne možnosti. Macesen in cedra se smatrajo kot najbolj trpežne in trpežne, odporne na abrazijo. Tla teh vrst lesa bo dolgo prosim njihov videz.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty