poniedziałek, 2 kwietnia 2018

Projekti enonadstropnih hiš

Značilnosti enonadstropnih hiš.

Območje gradnje projektov enostranskih stanovanjskih zgradb iz kataloga se giblje od 50 do 300 m² M., Skupaj - od 30 do 1200 m² M. in stanovanjskih - od 20 do 300 m2 M. Po socialnih normah je približno 18 ljudi na -25 m2. skupna stanovanjska površina. Zato sodobna družina 3-4 ljudi, ki želi zgraditi kočo za stalno prebivališče, bo ustrezala sodobnemu projektu 60-100 m2. In za občasne počitnice, bo udobno vzdrževana poletna koča z majhno površino.

Od nas lahko naročite ali kupite projekt kmečke hiše

Za ustvarjanje projektov enostranskih hiš in hiš v državi, uporabljamo bogat arzenal orodij, ki bodo omogočili nastanitev v naravi. Ti vam omogočajo, da okrasite notranjost in zunanjost na izviren način, da ustvarite prijetno in toplo domače vzdušje. Široke možnosti postavitve stavbe zagotavljajo udobje družinam z različnimi velikostnimi skupinami. Vi določite število sob in prisotnost kleti. To daje dodatno prednost pri ustvarjanju projektov.
  Projekti enonadstropnih hiš

Projekti enonadstropnih hiš

Izvirne sodobne rešitve, slog, funkcionalnost, visoka raven udobja - tako lahko opisujete dokončane projekte enonadstropnih hiš, predstavljenih v našem katalogu.
  Projekti enonadstropnih hiš

DefSmeta: zagotavljanje optimalne interakcije med ocenjevalnim oddelkom, VET in oddelkom za oskrbo

Program DefSmeta sinhronizira sezname dejansko uporabljenih virov z vsemi stopnjami, ki jih vaša organizacija uporablja pri svojih dejavnostih.

Oblikovalske značilnosti ene zgodbe hiše

Pred nakupom pripravljene postavitve stanovanjske enodelne hiše mora prihodnji lastnik vedeti, da je slabost te stavbe, da bodo nekatere sobe prehodne. To se lahko preprosto izognete, če iščete nasvete strokovnjakov iz prodajalne Proekt.

Klasična enonadstropna hiša

Klasična eno-zgodba hiša - projekt do 60 kvadratnih metrov z dvema spalnicama, dnevnim prostorom, kopalnico, kuhinjo in shrambo. Med različnimi možnostmi, mnogi raje modelov okvirjev. Njihova oprema je predstavljena:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty