wtorek, 3 kwietnia 2018

Kako narediti strop v kleti

  Kako narediti strop v kleti

Podzemna klet pod tlemi hiše

Priporočljivo je urediti klet v srednjem prostoru podzemlja, tako da ima njena stena možnost stika s svežim zrakom. Na napravi kleti v podzemlju je treba notranjo podlago ometati.
  Kako narediti strop v kleti

Zagotovite prezračevanje

Garažo s kletjo je treba zagotoviti zanesljivo prezračevanje. V kleti, pod garažo, se zaradi temperaturne razlike nujno kopiči kondenzacija. Poleg tega delovanje avtomobila vodi do emisije izpušnih plinov. Da bi ohranili hrano v takih razmerah, mora biti klet mora biti opremljena s prezračevalnim sistemom.
  Kako narediti strop v kleti

Izolacija ločene kleti

Če velikost ploskve in ravni podtalnice omogočata, bi bilo bolje zgraditi klet ločeno od hiše. Ker se njen nadzemni del lahko na primer uporablja kot krajinski dizajn kot alpski tobogan.
  Kako narediti strop v kleti

Ogrevanje kleti in podlage: pregled priljubljenih materialov, nasveti za pravilno namestitev prezračevanja

Izolacija kleti in podlage bo drugačna glede na uporabljeno tehnologijo in materiale, odvisno od tega, ali se klet nahaja v zasebni hiši ali pa je shranjevanje kleti in zelenjave ali posebna gospodarska jama v garaži. V vsakem od teh primerov se bo izolacija kleti izvajala s posebno tehnologijo, katere glavni cilj je doseči največjo suho in toplo podtalje brez plesni in plesni.
  Kako narediti strop v kleti

Polaganje izolacije z lastnimi rokami

Namestitev je precej enostavno, a morda potrebujete malo pomoči, ker govorimo o stropu. Zato je bolje, da se takoj strinjate z osebo, ki bo pomagala.
  Kako narediti strop v kleti

Izbira moderne izolacije

Pravilna izbira izolacije za nestanovanjske prostore je pomembna. Pri nakupu morate upoštevati regijo prebivališča. Učinkovitost materiala je odvisna od obratovalnih pogojev. Za območja na severu potrebuje bolj gosto izolacijo. Za območja z blagim podnebjem zadostuje manj subtilna sorta.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty