wtorek, 3 kwietnia 2018

Dekoracija večnadstropne stavbe

  Dekoracija večnadstropne stavbe

Fasadna tehnologija

Tehnologija "mokra fasada"

" Mokra " fasada se imenuje, ker se ob mešanju gradbenih materialov z vodo oblikuje plast ometa. Fasada hiše se obdeluje z mešanicami ometa, ki se uporabljajo za ojačitvene naprave v obliki rešetke ali skodle.
  Dekoracija večnadstropne stavbe

Tehnologije ureditve prednjega dela konstrukcije

Mokra fasada. Za dokončanje zunanje površine predmeta uporabljene gradbene mešanice z dodatkom vode. Celovitost konstrukcije je mogoče doseči z ometom, namestitvijo fasadnih ploščic. Sistemi za posodobitev večstanovanjskih stavb se izvajajo v treh plasteh: toplotnoizolacijski plošči, osnovni omet, plast dekorativne mreže. Ta metoda je primerna za dekoracijo večnadstropnih zgradb, objektov zasebnih stanovanj.
  Dekoracija večnadstropne stavbe

Glavne razlike med načrtovanjem večstanovanjske hiše in zasebnim

Moral sem se ukvarjati s fasadami zasebnih hiš in dekoracijo stanovanjskih zgradb. Z leti dela lahko iz osebnih izkušenj rečem, da sem občutil razlike pri zaključku:
  Dekoracija večnadstropne stavbe

Zaključek fasade zasebne hiše

Uporaba dekorativnega ometa zahteva določeno in temeljito pripravo. Končni rezultat je odvisen od tega, kako so pripravljene stene ali fasada.
  Dekoracija večnadstropne stavbe

Kdaj začeti dokončati stanovanje?

Naštete vrste stavb imajo lastna obdobja osnovne in pasivne stabilizacije. Najhitreje krčijo imajo plošče. Po statističnih podatkih se aktivna faza krčenja panelne hiše pojavlja od enega do dveh let. Zaradi narave konstrukcij, pravočasno in delno med delovanjem hiše, so medfaktorske stene pogosto deformirane.

Večnadstropna stavba se bo pojavila v okrožju Fili-Davydkovo na zahodu mesta na mestu porušene pet-zgodbe, je dejal predsednik Moskomexpertiza Valery Leonov.

Gradnja se bo začela v bloku 65, Bldg. 3. Za to bomo razstavili štiri petnajstiške hiše na ulici. M. Filevska, 22 in 24, Bldg. 1, 2, 3.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty