czwartek, 5 kwietnia 2018

Brickwork tehnologija

  Brickwork tehnologija

Polaganje na način

Najtežje od treh glavnih načinov polaganja - polaganje v stiku. Ta metoda se uporablja za izgradnjo najbolj kritičnih struktur, ki nosijo glavno obremenitev. Prav tako opravlja polaganje kaminov, peči. Tudi za izkušenega zidarja je ta metoda najbolj zamudna.
  Brickwork tehnologija

Prenos je pameten (tehnološki zid)

Težko si je predstavljati primestno gradnjo brez materiala, kot je opeka. Iz nje lahko gradite skoraj vsako konstrukcijo, primeren je za temeljne, zunanje in notranje stene, cevi za dimnike in še veliko več. V tem članku bomo govorili o pravilih in opletenosti opeke

Značilnosti opeke

Navadna opeka ima debelino polovice opeke. Kot pri zunanjih in nosilnih stenah se polaganje izvaja v eni opeki. To je 25 cm in več. Notranje stene in razne predelne stene so izdelane na polovici opeke, vendar obstajajo primeri, ko se polaganje opravi v 1/4 opeke. Omeniti je treba, da taka stena ne bo imela dovolj moči. Da bi jo okrepili, je nujno treba okrepiti. Okrepitev mora biti na zunanjih stenah. Dovolj, da okrepimo vsako četrto vrstico.
  Brickwork tehnologija

Materiali in oprema za opeke

Odvisno od namena stene se lahko uporabljajo trdne ali votle opeke (imajo visoko toplotno in zvočno izolacijo). Prav tako se lahko uporabljajo glinene ali silikatne opeke.
  Brickwork tehnologija

Zidna zidarska tehnologija

Kateri koli način zidanja s svojimi rokami je bil izbran, je še vedno, po nekaj linij, ki jih je treba povezati. Zahvaljujoč spoju, šiv postane veliko bolj zanesljiv in gosti. V neposredni odvisnosti od uporabljenega orodja lahko šivi dobijo natančno podobo, ki je potrebna.
  Brickwork tehnologija

Brickwork tehnologija: možne možnosti

Zdaj lahko začnete ustvarjati svojo "mojstrovino". Če želite začeti delo, pripravite spletno stran, mora biti ravno in očiščeno ostankov. Označevanje se nanese na površino, ne smemo pozabiti, da bo kakovost zidanja odvisna od njegove natančnosti, ker je prva vrstica osnova za celotno strukturo. Praviloma se polagajo z vezanimi opekami, ker se tip opeke pokliče, ko je opeka nameščena čez steno. Potem, če ste pozorni na delo profesionalnega zidarja, se prikažejo vogali. V prihodnosti služijo kot svetilniki za postavitev glavnega dela stene. Med njimi se razteza kabel, ki je usmerjen med delovanjem.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty