niedziela, 1 kwietnia 2018

Namestitev vijačnih pilotov

  Namestitev vijačnih pilotov

Vijačne pilote - namestitvene funkcije

Danes so v Rusiji veliko povpraševanja po vijačnem piloti, saj jih je mogoče postaviti na nestabilna in kompleksna tla. Pomembno vlogo ima gospodarska težava, in sicer cena, tako na samih nosilcih, kot tudi na namestitev vijačnih pilotov.
  Namestitev vijačnih pilotov
  Namestitev vijačnih pilotov

Tehnologija pihanja vijakov

Namestitev pilotov se začne z oznako. Na gradbišče, ki je pripravljeno za gradnjo, se oznaka prenese iz vnaprej izdelanega načrta za izračun, ob popolnem upoštevanju obsega in načela lokacije elementov. To je zelo pomembna točka, saj bo v prihodnosti vsak kup prevzel določeno težo, tako da le pravilna postavitev kupa zagotavlja pravilno porazdelitev teže hiše. Mesta nadaljnjega privitja pilotov lahko opazite s pomočjo kopalne lopate ali zastavic.
  Namestitev vijačnih pilotov

Screw piloti in temelj na vijak kup v Tomsk

Vlečke v Tomsku

Varno in dolgoročno delovanje stavbe je neposredno povezano z zanesljivostjo temeljev in pravilnim tipom. Pogosto obstajajo primeri, ko zaradi nepravilne prsti ni mogoče uresničiti trdne temelje, kar še bolj negativno vpliva na splošno stanje stavbe.

Ali so vijaki za permafrost?

Ja, obstajajo. Njihov videz je posledica naslednjih okoliščin. Na območjih, za katera je v večini primerov značilna prisotnost negativnih temperatur, se tvorijo permafrostna tla. Zato zasnova temeljev za stavbe in objekte temelji na rezultatih posebnih inženirskih in geokrioloških raziskav.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty